arhiva: 03/08/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Crochiu - 3
de lisandru la: 03/08/2012 22:05:58
noaptea încinsă se despuiase grabnic de nori, lipsită de pudoare, şi strălucea acum ca o femeie pregătită pentru noaptea nunţii, iar luna plină veghea somnul liniştit al satului înghesuit între dealurile ţintuite cu viţă-de-vie. undeva, într-o margine nevăzută, ţipătul unei bufniţe izbucni şi se fărâmiţă, împrăştiindu-se pe uliţele tolănite printre case, un câine hămăi neputincios către niciunde şi el se aşeză pe treptele prispei, pufăind alene. pentru câteva secunde, i se păru că luna se prăvăleşte peste turla bisericii şi se înfige ca o sinucigaşă furioasă în crucea din vârf, dar strânse pipa între dinţi şi îşi spuse că astfel de g  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Macaroane
de sarsilovici la: 03/08/2012 21:52:14
domnu doctor se poate un minut?/ l-am intrebat pe doctor pe holul spitalului cu miere in glas daca are amabilitatea sa stam nitel de vorba, doar un minut. (“domnu doctor se poate un minut ?”)/ nu se mai poate ! i-am facut externarea. si dl mi-a intors spatele intrand smerit intr-un salon, era foarte ocupat, in “esercitiul fonctiunii”. culmea nu era in varsta. lup tanar si flamand ! / raspunsul sec m-a lasat prêt de o secunda mai tampit decat venisem acolo ! / m-am intors la bunelu si i-am spus “hai tataie acasa ca ne-am lamurit” ! / n-am multumit ca n-am avut cui, urechi surde, nasuri inganfate !/ umblam cu plicul in buzunarul de la piept sa lamuresc cu doctoru in ziua aia ce  ...continuare .
3 comentarii
modifica
...x...
de cmmfdl la: 03/08/2012 20:14:36
am spart un geam ...mi-a intrat vantul in suflet pe usa din spate. e prea mult curent si de fiecare data cand usa se tranteste ma rog sa nu ramana inchisa. scartaitul balamalelor ei obosite imi impinge ecoul care sta pe margine...si el plonjeaza groi si se prabuseste in apa uscata a tinutului meu, care pentru altii a devenit utopic. simt nevoia sa va trimit la fiecare cate o vedere din el...sa-mi admirati muntii de vise ce stau de straja la portile lui...sa va uitati spre cerul meu de iubire ce-l acopra si sub care v-ati adapostit si voi candva..sa vedeti livezi intregi de sperante din care v-am daruit tuturor cate un cos cu fructe...raurile de apa sarata in albia c  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Din curte
de proud la: 03/08/2012 18:39:08
august/ <a href="http://s1241.photobucket.com/albums/gg516/proudfreckled/?action=view&amp;current=augustincurteamea.jpg" target="_blank"><img src="http://i1241.photobucket.com/albums/gg516/proudfreckled/augustincurteamea.jpg" border="0" alt="photobucket"></a>
63 comentarii
modifica
Călăul
de apostolroxana la: 03/08/2012 16:21:47
rolurile pe scena vieții sunt de multe ori triste uneori doar pentru faptul că nu realizăm că urmăm propriile noastre scenarii. atâta vreme cât crezi că piesa este viața însăși, aceasta chiar rămâne viața însăși. nu ai cum să faci parte din rândul spectatorilor, din rândul regizorilor și ironic, nici măcar în rândul actorilor. un actor care nu este conștient de rolul pe care îl joacă este condamnat să se distribuie la infinit în aceeași reprezentație./ În cuplu piesa devine dramatică în momentul în care jucătorii sunt supuși determinismului propriului rol inconștient alături de celelalte forme de ”opresiune” ale corsetelor sociale în care căsăt  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Victima
de apostolroxana la: 03/08/2012 16:18:14
nu are idealuri. uneori pare a nu avea nici idei. e obișnuit altcineva să gândească în locul lui, să-l coordoneze, să-i dicteze, să-i spună ce are de făcut. altcineva decide ce se întâmplă cu el și viața lui./ este tot timpul numai lapte și miere. dacă-i tragi una își cere scuze. nu te contrazice, nu comentează, nu se opune. are doar dorințele altora de îndeplinit iar nevoile lui nu merită să fie luate în seamă. face orice numai să-l placi, cu orice sacrificiu al binelui propriu. trebuie să-l satisfacă pe celălalt și atât!/ frazele lui sună cam așa:/ ”Îmi pare rău că te deranjez”/ ”scuză-mă că îndrăznesc!”/ ”eram sigur că greșesc  ...continuare .
9 comentarii
modifica
În..alb şi negru
de monte_oro la: 03/08/2012 14:44:05
un film...aproape genial, in opinia mea, cu doua intepretari pe masura. un film.. ciudat, american...cu doar doua personaje, ce mi-a amintit insa de teatrul lui sartre. e inca difuzat si la hbo, dar sub numele de ”alb şi negru”./ http://filmehd.net/the-sunset-limited-tv-2011-filme-online-gratis.html
3 comentarii
modifica
Fara aluzii...
de Paianjenul la: 03/08/2012 07:16:49
...a fost odat' o <a href="http://www.cosr.ro/jocuri_olimpice_de_vara.html?id_olimpiada=22">epocĂ de aur</a>... (...ce vremuri, doamne...).../ / ps./ ...pe voi ce le-ati trait, ce amintiri va leaga de acele vremuri?.../
37 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: