arhiva: 07/08/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cine se teme de psiholog?
de apostolroxana la: 07/08/2012 19:03:21
prejudecățile sunt judecăți gata ”importate”, ajunse direct de la alții în mintea nostră. o prejudecată este o informație preluată și emisă apoi înaintea (pre) oricărei judecăți. ele ne scutesc de efort. efortul de a gândi. altcineva a gândit înainte, de ce să o mai fac și eu?/ după mine cele mai multe din aceste enunțuri gata făcute și servite ca adevăruri incontestabile sunt un fel de mâncare gata mestecată! sincer, mie una mi-e cam silă să înghit ceva mestecat de altcineva! există informații pe care sunt gata să le iau ca atare și am toată încrederea în rezultatul verificării altor înaintași. de exemplu n-am să bag mâna printre gratii la gr  ...continuare .
23 comentarii
modifica
va fi ca-n comunism?
de ionbarb la: 07/08/2012 18:28:20
nu mă pricep la politică dar nu pot să nu-mi pun câteva întrebări. care mai este demarcaţia ideologică actuală între dreapta şi stânga din moment ce "liberal" e prezent în ambele formaţiuni politice principale pdl şi usl? pe vremuri în conducerea comunistă exista marea adunare naţională organul legislativ unicameral în care partidul comunist român era singurul partid existent. ceauşescu acaparase patru funcţii de conducere: preşedintele rsr, secretar general al pcr, preşedintele fdus (frontului democraţiei şi unităţii socialiste) şi comandant suprem al forţelor armate. era dictator. ce vrea însă preşedintele actual cu parlamentul unicameral? pe lângă chipur  ...continuare .
31 comentarii
modifica
Pierdut în uitare
de Blackbird la: 07/08/2012 16:05:29
apa curgând deloc n-o simt,/ iar fulgerul aprins nu pot să-l prind,/ dincolo de dealuri am încercat să păşesc,/ aici sunt singur, dar încă pot să te privesc,/ singur, îngheţat de amurgul tăcut,/ condus spre tăcere de vântul cel sfânt,/ redus la tăcere de tot ce ai fost,/ nu pot să vorbesc şi nici n-are rost,/ de blânda adiere soaptele-ţi dulci sunt purtate,/ dar din cauza distanţei ajung distorsionate,/ doar freamătul oraşului ajunge intact,/ gata să distrugă tot ce mai am drag,/ mii de lumini inutile se pot vedea în depărtare,/ dar lumina ce contează e cea a stelei tale,/ dincolo de plânsete şi beznă apare,/ ea e cea ce-mi spune să nu cad în uitare./ am pierd  ...continuare .
2 comentarii
modifica
cmmfdl
de cmmfdl la: 07/08/2012 15:37:13
mi-am stors cheierii mult timp ca sa ma inteleg si sa aflu exact cine sunt , analizandu-mi milimetric fiecare emotie , gest ,gand si sunet pe care l-am scos...rezultatul final?ma chinui si acum sa il aflu , numarand pe degete bunele si relele din care sunt alcatuita ./ sunt fiinta care poate sa fie de-a dreptul incantatoare cand se smiorcaie si servetele nu mai fac fata fluxului abundent de muci , care nu e nervoasa cand e pe stop , care poate sa smulga un zambet chiar si de la cel mai trist trist ,care se spala pe dinti dupa ce se imbraca(mereu ma murdaresc pe haine si nu ma invat niciodata minte) , care uraste restaurantele dichisite si cluburile , care iarta usor si gaseste scuze tuturor  ...continuare .
1 comentariu
modifica
ceai dement
de cmmfdl la: 07/08/2012 12:39:46
...toate gandurile mele se amesteca si fierb la focul lent al dorului de tine. le torn in cana sperantei ,le indulcesc cu nectarul amintirii tale, le acopar ermetic , incercand sa fac cea mai puternica infuzie cu care sa-mi linistesc inima.../ ma asez cuminte pe covor , pun cana de ceai langa mine si incep sa numar zilele care ti-au sters tot frumosul pe care ti l-am lasat in suflet ca pe un suvenir.sunt aceleasi zile in care eu ne-am pictat fericirea ce avea sa vina ,cu maestria unui pictor nebun si neinteles.insatntaneu , cana sperantei se topeste , amintirea ta se varsa toata peste mine si ma frige.../ te-am iubit din prima clipa in care intuitia mi-a suflat la extemporalul ce m-ai silit  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...