arhiva: 24/09/2012


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Diamantul de 13 karate.
de sami_paris74 la: 24/09/2012 21:38:59
diamantul de 13 karate./ intră una din asistentele spitalului zâmbind amabilă şi cu o oarecare teamă. o văzu de când deschise uşa, fără să facă nici cel mai mic zgomot. avea un mers ciudat, el o privea pe sub gene simulând că doarme, aproape că i se oprise respiraţia. asistenta se apropie de el, oprindu-se si privind stăruitor la chipul lui ./ se aplecă către buzele lui şi îl sărută./ crezând că doarme, îi băgă mâna între picioare şi rămase uimită de ce găsi acolo../ - te iubesc mă nebunule; şopti ea lângă urechea lui. lingându-i în acelaşi timp buzele şi nasul, cu limba-i enorma,lacoma sa-i simta gustul, pe care o plimbă până sus pe frunte./ -  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Cutia scriitorului amator
de Baby Mititelu la: 24/09/2012 11:16:35
m-am gandit sa avem un spatiu, noi incercatorii de scris,fara pretentii, stangace.../ ma mai gandesc si la un mic ghid...pentru cine vrea sa ghideze ori pentru cine vrea sa fie ghidat...in lumea fascinanta a literelor. / ce spuneti?
11 comentarii
modifica
Prolog-Cascada
de th3mirr0r la: 24/09/2012 10:25:25
prolog - cascada/ sunt oglinda,spun mereu multor oameni;/ am fost invatat sa arat viata,precum o traiesc;/ sunt inca un copil,leganandu-se in leaganul ei;/ am fost acolo,in planul astral..l-am vazut;/ l-am vazut cu sufletul meu;mintea mea l-a tradus;/ acum,trebuie sa arat ceea ce vad,/ sa spun ce se intampla cu mine,/ sa soptesc un cantec.../ cantecul cascadei../ o data cu apa,mintea mea va curge pentru totdeauna.../ un izvor,rasarit din miezul muntelui,/ cautand cai,intortocheate,stranse,sa plece../ va cobori o data cu invatatura unui suflet,/ va arata frumusetea naturii,/ fermecatoare,intr-adevar,ca intotdeauna;/ am acum un scop,o datorie,/ sa arat viata...in zilele noastre,/ nimeni nu pa  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...