arhiva: 29/09/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
evă
de alex andra la: 29/09/2012 18:02:03
doar ce m-am născut/ dintr-o coastă de bărbat/ și-acum cuib vrea să-și facă / între coastele mele/ hoinarul/ dă-te prins/ dă-te prins/ vântule/ norule/
24 comentarii
modifica
Vreau să nu mai fur în viaţa mea.
de sami_paris74 la: 29/09/2012 16:51:53
vreau să nu mai fur în viaţa mea./ / cei patru bulibaşi ciocniră paharele umplute cu un vin de gewurztraminer, golind împreună câteva sticle cu vin foarte vechi, având scris pe etichete « «leş grands cépages »/ Şi îl întrebă pe contele de futilac; ştii că am început să devin foarte inteligent! spuse frisca plesnid limba de placere./ aşa simt eu frate, parcă şi diametrul capului meu si nasul , mi s-au mărit puţin!, îi mărturisi el brusc, înainte ca flăcările focului ţigănesc să înceapă să crească./ Îşi încălzi gânditor dosul mâinilor la căldură jarului./ - tu ştii ce văd eu în jarul ăsta?/ - ce vezi?/ - eu văd răspunsul la toate, să  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Ochiul verde al Doinei...
de adynet1 la: 29/09/2012 11:08:00
nu întotdeauna am urât paraziții ce năvăleau când treceam de la un post de radio la un altul. asta începând din acea după-amiază de iulie '60 când am auzit lovituri în ușă. era frate-meu jecky ce-și anunța apariția lovind cu picioarele, mâinile fiindu-i ocupate cu o cutie enormă din carton bej. curios și emotiv ca de obicei mă gândeam de unde o fi cerghit-o și de fapt ce era în ea? / - mișcă ba din ușă! vrei să capăt o hernie? mă trezi din înlemnire / - da' ce-ai acolo? am bâiguit mort de curiozitate / - las' că vezi tu acuși. adu un cuțit s-o scot pe doina... asta a fost suficient ca pe loc să-i devin un complice tăcut, un fel de soldat care accep  ...continuare .
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...