arhiva: 10/01/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
E uşor a scrie versuri…
de Valeriu Cercel la: 10/01/2013 17:07:01
v-o spun, fără bǎşcǎlie:/ e-un talent, şi-asta pe bune,/ cine versuri poate scrie/ când nimic nu are-a spune!/ de vreo lunǎ şi jumate,/ nici o strofǎ chiar n-am scris,/ rime am, şi pix, de toate,/ ce nu am…nimic de zis,/ Însǎ azi, veni de sus/ parcǎ o hemoragie/ de catrene ce le-am pus/ Într-o mică poezie;/ acum, de rimat, rima/ poezia mea vioaie,/ Însǎ mama de-o citea/ nu scǎpam fără bǎtaie,/ dar ce-am zis, cǎ la derutǎ/ s-o tromit la un ziar,/ curios cam câţi la sutǎ/ mǎ vor înjura mǎcar,/ ori sǎ-mi spunǎ cel puţin/ sǎ mǎ las, nene, de scris,/ plini de draci şi de venin/ cǎ-n poem nimic n-am zis;/ iatǎ dar c-am fost şocat,/ versurile mele  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Rost
de Baby Mititelu la: 10/01/2013 12:39:35
nu stiu daca dan puric a scris ce e scris mai jos, as zice ca nici nu ma intereseaza, important ramane mesajul! si ce mesaj!/ rost… de dan puric/ când te desparți din vina ta, încerci o vreme să te lupți cu ireversibilul, îți dai seama că n-are sens, te lamentezi de formă și renunți. când te desparți din vina celuilalt, ai nevoie de o perioadă de timp ca să înțelegi ce s-a întâmplat. iei povestea de la capăt, pas cu pas, și te chinui să pricepi ce n-a fost bine și unde ar fi trebuit ca lucrurile să apuce pe alt drum. la fel se întâmplă și atunci când te desparți de țara ta. dezamăgit, înșelat, mânios, îndurerat. nu ți-e usor s-o lași. Țara și mama n  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Mai iesim singuri daca avem o relatie?
de sfaturiindoi la: 10/01/2013 10:54:06
iesim in oras cu prietena sau singuri? am tot auzit intrebarea asta in jurul meu si sunt destui prieteni care se “plang” ca nu-i “lasa” prietena sa iasa la o bere cu baietii…pai hai sa punem problema altfel./ daca iesi numai cu ea ajungi la monotonie si se distruge relatia mai repede dacat te-ai astepta… fiecare are nevoie de spatiul lui si este chiar indicat intr-un cuplu ca ambii sa iasa separat din cand in cand pentru a socializa. nu-mi spune ca tu daca iesi cu prietenii tai si vine si prietena poti sa fii 100% deschis fata de ei…te abtii sa spui unele lucruri ca sa n-o superi :) ./ asta nu inseamna ca trebuie sa-ti faci o obisnuinta si sa iesi numai cu baietii. parerea  ...continuare .
19 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...