arhiva: 11/01/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sange satanic, trei ani la rand bestseller
de morgothya la: 11/01/2013 22:33:15
site-ul bookuria.info a realizat un clasament al celor mai bine vandute carti in anul 2012. romanul sange satanic, debutul scriitoarei cristina nemerovschi, s-a clasat si in anul care tocmai s-a incheiat pe prima pozitie a topului de vanzari al editurii herg benet, dupa ce a ocupat acelasi loc si in 2011 si 2010./ topul poate fi gasit si pe site-ul editurii herg benet, aici: http://www.hergbenet.ro/topul-vanzarilor-editurii-herg-benet-in-2012.html/ primele zece titluri ale clasamentului sunt:/ 1. „sange satanic” de cristina nemerovschi (roman)/ 2. „pervertirea” de cristina nemerovschi (roman)/ 3. „92 de povesti cu carti” de stefan caraman (povestiri)/ 4. „ani cu alcool si  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Cine plateste in oras?
de sfaturiindoi la: 11/01/2013 17:27:26
regula nescrisa este ca barbatul trebuie sa plateasca iesirile in oras. sunt total de acord ca asa e frumos din partea unui barbat care are o situatie financiara stabila, dar ce faci in momentul in care nu iti permiti sa faci asta? daca salariul tau este mai mic decat al ei si iesirile in oras “te falimenteaza”?/ la primele intalniri trebuie sa faci pe dracu’n patru si sa platesti tu indiferent de suma care e scrisa pe nota de plata pentru a da dovada de bun simt in primul rand. nu prea e ok sa o inviti in oras si sa o lasi sa plateasca, dar odata cu avansarea relatiei trebuie sa discuti cu ea si sa-i explici situatia in care te afli. atunci o sa observi prima data daca sta cu tine ne  ...continuare .
31 comentarii
modifica
Propunere literara: "2049"
de gabi2049 la: 11/01/2013 15:54:28
am vazut ca se mai poarta pe aici sa-ti faci reclama, asa ca indraznesc si eu sa va invit la o lectura sf - doua scenarii literare reunite intr-un volum pe care il distribui gratis, dar in anumite conditii:/ http://2049adventureteam.blogspot.ro//
3 comentarii
modifica
umorul
de om la: 11/01/2013 14:48:04
inspiratie: confa rsi-ului despre s nicolaescu./ daca tot se compara filmele pre '89 cu cele post '89, hai sa comparam/discutam si noi umorul (muzical) pre si post./ mai sunt cantecele interzise pe atunci intelese si/sau placute de generatia prezenta?/ pun urmatoarele ex/ trecut:/ al andries, album interzis, am intrebat un militian:/ http://www.youtube.com/watch?v=8062kq5wmea/ prezent:/ imnul expulzatilor/ http://www.youtube.com/watch?v=ns3vlukq4ou&playnext=1&list=plded43d2949dba497&feature=results_video/ / alte ex sunt binevenite!/
21 comentarii
modifica
De ce inseala femeile?
de sfaturiindoi la: 11/01/2013 10:02:03
probabil multi barbati inselati sau nu isi pun intrebarea asta o data in viata./ principalul motiv pentru care femeile inseala este lipsa atentiei. dupa o lunga perioada de timp relatia devine confortabila iar gesturile mici care se faceau la inceput nu se mai fac pentru ca partenerii se cunosc destul de bine si deja sunt cuceriti. nu strica cate o surpriza la ceva timp. o floare, o iesire in doi, ceva nou in dormitor./ sunt si alte motive din cauza carora intervine si o a treia persoana in relatia de cuplu. unul din el ar fi monotonia. suntem ca niste roboti, fiecare zi este la fel, stii ce urmeaza sa zica partenerul , stii ce va face in secunda doi. atunci cand intervine monotonia este  ...continuare .
26 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: