arhiva: 15/01/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Recomandare de carti pentru un tinerel
de Marc3l la: 15/01/2013 20:43:19
buna seara!ce carti sau autori imi recomandati daca am varsta de 19 ani?/ stiu ca sunt multe carti in lume, care mai de care,dar spre rusinea mea am citit putin,am facut eu o lista cu cativa autori, unii ii am in biblioteca altii doar am auzit de ei:/ cehov, hugo, tolstoi, flaubert, dickens, stendhal, steinbeck, dostoievski, kafka, hemingway, bulgakov, dumas, jules verne, jane austen, honore de balzac, goethe, gogol, thomas mann, daniel defoe, puskin, shakespeare. nu vreau doar liste vreau si si explicatii...
29 comentarii
modifica
Cum suna viitorul ?
de gabi2049 la: 15/01/2013 13:07:51
"În timp ce îl torturează pe unul din liderii mişcării de rezistenţă, aşteptând ca drogul să-şi facă efectul, agentul lumii virtuale denumite matrix are un acces de intimitate cu victima sa, mărturisindu-i că abia aşteaptă să lichideze nucleul răzvrătiţilor pentru a scăpa de orice contact cu specia noastră. „am creat la început o lume perfectă, în care oamenii aveau tot ce le trebuia ca nimeni să nu sufere şi toţi să fie fericiţi...” – spune agentul. „a fost un dezastru. s-au pierdut „recolte” întregi! atunci ne-am gândit să reconstituim societatea sfârşitului de secol xx, apogeul civilizaţiei voastre. aşa a apărut matrixul.”/ am fost de mul  ...continuare .
53 comentarii
modifica
La o apa
de Baby Mititelu la: 15/01/2013 10:41:52
ue: "apa nu hidrateaza organismul"/ o comisie de ancheta a uniunii europene a ajuns, dupa trei ani de cercetari, la concluzia ca apa nu hidrateaza organismul./ regulamentul (ue) nr 1170/2011 din 16 noiembrie 2011, publicata in jurnalul oficial al uniunii europene l 299/1, se, statueaza ca "apa nu poate preveni deshidratatrea"./ directiva europeana se bazeaza pe un studiu care a durat trei ani si care s-a facut intr-un centru de cercetari din italia, reusind sa combata o credinta de zeci de ani. concluzia studiului este ca apa nu este responsabila de hidratarea organismului./ daca pana acum ne straduiam sa bem zilnic 1-2 litri de apa ca sa fim sanatosi, aflati ca acest obicei nu ne aduce nic  ...continuare .
26 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...