arhiva: 16/01/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Individualitatea in cuplu
de sfaturiindoi la: 16/01/2013 20:46:23
cunosc cupluri care se topesc unul dupa altul, care traiesc unul pentru altul si respira unul pentru altul. dar ce se intampla atunci cand iti pierzi identitatea pentru ca te-ai contopit cu el sau ea?/ sunt sigura ca este ceva extraordinar , o experienta senzationala … sa iubesti asa./ ce poate fi mai frumos decat sa il vezi pe celalalt unicul motiv pentru a respira? acum vorbesc ca si cum eu am trait asta…./ nu am avut niciodata o poveste de iubire asa. sa simt ca nu mai am aer, ca nu mai merita sa traiesc daca nu sunt cu “el”. inca nu imi dau seama daca este un lucru bun sau rau./ intotdeauna am vazut lucrurile diferit./ esti singura, independenta, slefuita de intamplarile  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Ce parere aveti?
de Baby Mititelu la: 16/01/2013 17:03:49
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/c-qsox7agqi" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
5 comentarii
modifica
Cenusa
de pescadorul la: 16/01/2013 00:29:53
În arderea trupului se manifestă pur şi simplu instinctul păcătos şi absurd de a destrăma credinţa creştină. ea arată o totală necredinţă în dumnezeu şi în demnitatea omului, făcut după chipul lui dumnezeu. ea descoperă un suflet pustiu de orice credinţă, găsind în cenuşă şi în praf simbolul cel mai nimerit al pustiului din el. căci actele noastre au şi funcţia de a simboliza credinţele noastre. cine respectă trupul, chiar mort, îşi simbolizează prin aceasta credinţa în veşnicia lui, iar cine lasă să i se ardă trupul arată că nu crede în nimic./ necredinţa desigur că este o chestiune care interesează biserica. (...)/ a fost şi la căpătâiul l  ...continuare .
65 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...