arhiva: 17/01/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ii mai asteapta cineva pe americani?
de Baby Mititelu la: 17/01/2013 16:46:07
„americanii sunt debili mintal şi nu poţi / din debili mintal să faci academicieni ! toţi ! nu au intelectuali ..."/ petre tutea/ sunteti de acord cu petre tutea?
24 comentarii
modifica
O musca in lapte sau o baba la moaste sau despre bagatul in seama sau despre centrul atentiei
de Baby Mititelu la: 17/01/2013 13:45:03
pentru ca s-au adunat iarasi cativa cafegii tineri si nelinistiti, tulburati si poluati, ingrijorati iarasi si din nou de soarta firava a cafenelei-cum ca eu iarasi si din nou o amenint- simt nevoia sa le raspund si iata ce raspund lui monte, munteanu rodica, om-scrisi frumos in ordine alfabetica , sa nu se supere carecumva. (or mai fi si altii, sigur ca sunt, aici vor avea ocazia sa se exprime liber si democratic!)/ mai oameni buni, imi puteti scrie exact ce anume va deranjeaza? care este exact problema voastra?/ raspund la fiecare confa, da, imi place sa raspund oamenilor care scriu. cred ca pentru asta si scriu, ca sa li se raspunda. fiecare dintre voi are aceleasi drepturi ca ale mele ai  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Romania in chiloti
de Baby Mititelu la: 17/01/2013 09:30:50
toată presa din lume e sensibilă la scandal, telenovelă, indiscreţie picantă, senzaţional şi vulgaritate. numai că, în ţările cît de cît normale, tematica aceasta e preluată de publicaţii specializate, numite tabloide, „presă de super-market”, „junk-food news”. de acelasi autor să ne facem ruşi Ştiri de vacanţă de cine n-avem nevoie uneori, şi ziarele „serioase” lasă să se strecoare, în josul cîte unei pagini marginale de divertisment, sau de „diverse”, cîte o bîrfă în doi peri despre celebrităţi din sport, cinema, sau politică. la noi însă, procentul de tabloidizare a tuturor ziarelor şi a tuturor posturilor de televiziune a atins cote în  ...continuare .
10 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: