arhiva: 18/01/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Baby nu mai trage, ma predau!
de RSI la: 18/01/2013 19:54:27
deci, prezentand eu o lista de americani de seama care mi-au venit in minte in primele 5 secunde dupa ce am citit confa lui baby mititelu despre ce destept era Țuțea când a afirmat că "americanii nu au intelectuali", am fost aspru muștruluit și demascat cu mânie proletară precum că:/ " poate ca ai citit si citesti mult, poate ca ai facut o facultate sau doua dar intelectual nu-mi pari. de aceea cred ca nu ai inteles vorbele lui tutea. ca sa fii de acord cu ceva/cineva mai intai trebuie sa intelegi. altfel nu e posibil. mai intai intelegi si abia apoi poti spune daca esti sau nu de acord. nu invers!/ te blochez, rsi, pentru ca pur si simplu nu mai vreau sa-ti vad vorbele...sunt goa  ...continuare .
81 comentarii
modifica
cainele coco si azorel
de sami_paris74 la: 18/01/2013 08:48:45
magrebina/ / -eu ştiu ce gândiţi voi, începu potcovaru să povestească: interlocutorul vostru este drogat ; în românia şi în occident, adevărat vă spun, adevărul adevărat, să moară fraţii mei, adevărat vă spun, că arabii fac ravagii peste tot./ - ce fel de ravagii?/ -doamne dumnezeule, ce întrebare naivă mi-aţi pus scumpe bulibaşă ! pe noi ţiganii ne izgonesc de peste tot, pentru că aşa este politica asta occidentală, mai ales că suntem şi noi în ue, dar e absurd, e absurd pentru că avem dreptul de circulaţie în toată europa, sarkoaza şi ministrul hăla nazist brice hortefeox, ne trimite mereu împachetaţi în românia, da nu se uită la cei peste dou  ...continuare .
20 comentarii
modifica
The Secret
de Tot Areal la: 18/01/2013 08:12:46
cartea a aparut in 2007 la editura adevar divin, filmul realizat dupa aceasta carte il puteti viziona de aici:/ http://www.990.ro/filme-730-the-secret-secretul-online-download.html/ acum ma lupt cu aplicarea practica a invataturilor zilnice./ in 2007 nu am comentat decat eu ( motzoc in acea vreme!) si zaraza_sc, azi poate ca vor mai interveni si altii!/ este bine sa na mai amintim si de aici:/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/12490/filmul-documentar-the-secret/1
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: