arhiva: 20/01/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Fuck friends
de sfaturiindoi la: 20/01/2013 12:33:47
cred ca majoritatea am avut macar un astfel de “prieten”, fara complicatii, fara sentimente … doar placere din partea ambelor parti. probabil cei care au trecut de prima tinerete vor fi revoltati in legatura cu acest subiect dar acest gen de “relatie” exista! intr-o oarecare masura e super … stii ca e cineva acolo care nu te refuza si te primeste cu bratele deschide de fiecare data cand ai nevoie de “afectiune” corporala dar … nu se compara cu o relatie unde in afara de sex mai primesti si sentimente (si nu numai)./ si “relatiile” de genul acesta au o anumita influenta asupra noastra. eu de exemplu dupa o relatie de 5 ani am gasit “refugiul” doar in astfel de relat  ...continuare .
43 comentarii
modifica
Parol, mon cher!
de Baby Mititelu la: 20/01/2013 08:52:25
sa fie zic o confa cu tot felul de vorbe- de preferat de duh, istete deci- care sa ne puna putin pe ganduri dar care apoi sa ne si ridice de pe ele.
5 comentarii
modifica
Greselile barbatului
de Baby Mititelu la: 20/01/2013 08:27:31
greselile barbatului intr-o relatie/ by sofia dumitriu, on november 3rd, 2011/ orice relatie este o negociere subtila de forte, de dominare versus supunere, de alternare de roluri. greselile barbatilor in relatii sunt rezultatul unor cutume sociale, ale unor meschinarii mostenite din familie, a incapacitatii de a se separa de rolurile feminine vazute in familia sa, a fricilor si complexelor personale, a traumelor din relatiile anterioare. si a faptului ca pur si simplu nu se pricep, nu stiu, nu le-a spus nimeni. aceasta insa se va remedia cu acest articol./ 1. barbatul greseste intr-o relatie incercand sa fie el insusi. cu animalismul sau funciar, cu nevoile sale de copil in cautare de o  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...