arhiva: 22/01/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Măi, să fie !
de alex andra la: 22/01/2013 20:53:59
mai ca aș pune de o trăncănea, cu atâta lume prin preajmă:)
142 comentarii
modifica
Sahara inrosita de singele romanesc?!?
de Victorian Silă la: 22/01/2013 19:00:46
tocmai m-am uitat putin prin adevarul, care pe vremuri era un ziar decent./ legat de moartea celor doi romani in algeria, mi se pare absurd titlul "sahara inrosita de singele romanesc" adica cu tot regretul pt pierderile de vieti omenesti, iti trebuie un pic mai mult de doi romani ca sa inrosesti ditamai sahara. citi, exact, trei, patru sau opt, asta nu stiu, dar in nici un caz doi./ cer semnatarului acelui articol sasi faca sepucu si sa-si inroseasca astfel covorul persan din sufragerie./ daca are, daca nu, macar sa murdareasca un pic parchtul cu singele lui de roman destept si, in acelasi timp, jurnalist.
3 comentarii
modifica
"Esti ceea ce mananci!"
de Baby Mititelu la: 22/01/2013 18:41:33
interviu cu daniel reid, maestru taoist/ / american de origine, daniel reid s-a stabilit de mai mulți ani în bali , unde ține prelegeri despre programele de detoxifiere împreună cu soția sa, snow, o vindecătoare taiwaneză, la hotelul bale, din zona nusa dua./ americanul de 64 de ani, care locuiește acum în australia, și-a petrecut copilăria în africa și cea mai mare parte a vieții în asia./ este un pasionat al conceptului „ești ceea ce mănânci” și îndeamnă oamenii să postească periodic, pentru a elimina toxinele și a ajunge la restabilirea sănătății optime./ daniel reid, care în anul 2006 tocmai își publicase ultima carte, tao pentru dezintoxicare, i-a aco  ...continuare .
43 comentarii
modifica
Ce facem in tramvai?
de pescadorul la: 22/01/2013 18:32:17
dupa ce tramvaiul soseste in statie si deschide usile te urci atent la trepte nu cu ochii dupa toate parasutele ce-si expun in mod indecent nurii. daca e vreo babeta... pardon, o doamna in varsta care se cazneste sa urce nu te bagi ca cine stie se impiedica dracu si zice lumea ca ai omorat-o tu. mai bine evita usa respectiva. odata ajuns in vagon dai buna ziua la toata lumea si acum poti sa iti inficsezi pupilele pe toate bunaciunile din jur insistand asupra zonelor erogene si daca le prinzi privirea le trimiti si-un pupic dulce ridicand degetul mare perpendicular pe palma si te lingi cu limba pe buze. este ca si cucerita deja chiar daca face pe rusinoasa si dispare rapid, asta ca sa n-o crez  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Dragostea pe timpul “crizei”
de sfaturiindoi la: 22/01/2013 09:03:40
sa ne intelegem de la bun inceput, nu vorbim aici despre criza financiara, economica, globala, materiala … nu …nu pentru ca toate astea nu ar fi avut un impact considerabil in relatiile amoroase, doar ca abordam acum un alt gen de “criza”… criza sufletelor ratacite./ si acum dupa modelul alcoolici anonimi sa facem prezentarile: numele meu este crina si sunt o ratacita :) nice to meet you! ai ai ai si ce n-as da acum sa stiu cati sunteti in sala :) . sa purcedem la drum cu suprema afirmatie: rutina ne mananca zilele! cliseu adevarat! cotidianul cu preocuparile lui necesare si iminente supravietuirii ne peticeste sufletul incetul cu incetul./ in jurul nostru roiesc zilnic zeci, su  ...continuare .
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...