arhiva: 23/01/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
"Autenticitatea și teama nu pot coexista, iar eu nu-mi doresc să scriu vreodată altfel decât autentic" (interviu cu Cristina Nemerovschi)
de morgothya la: 23/01/2013 17:42:55
mai jos puteti citi un fragment dintr-un interviu realizat de ramona badea cu autoarea romanelor "sange satanic", "pervertirea" si "ani cu alcool si sex":/ / - existã o carte care ți-a schimbat percepția asupra vieții?/ nu există o carte anume, una singură, care să-mi fi schimbat percepția asupra vieții, dar au existat multe cărți care m-au transformat în ceea ce sunt azi, care m-au completat și, într-un sens, m-au definit. cred că suntem suma trăirilor noastre, a oamenilor pe care-i întâlnim și care contează pentru noi, a întâmplărilor și, de asemenea, a cărților pe care le citim, muzicii pe care o ascultăm și filmelor pe care le vedem. rămân fără cuvinte  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Cititorul
de Baby Mititelu la: 23/01/2013 16:45:00
despre scriitori lumea isi da cu placere parerea pentru ca e comod sa stai in varful patului cu o carte in mana, sa citesti si sa spui ca ba ca e scriitor bun, ba ca e mediocru ori ca e de-a dreptul un scriitor prost./ dar nu cumva exista si cititori buni, mediocri ori prosti? mai mult ca sigur./ am dat peste un test-interesant mi s-a parut-al lui vladimir nabokov care arata asa:/ ce înseamnă un cititor bun? bifează patru răspunsuri din lista următoare:/ cititorul trebuie să participe la lecturi și cluburi de lectură./ cititorul trebuie să se identifice cu eroul cărții./ cititorul trebuie să se concentreze asupra problemelor sociale și economice din carte./ cititorul ar trebu  ...continuare .
2 comentarii
modifica
tratamente alternative
de om la: 23/01/2013 14:46:14
1 - a se sesiza diferenta/ medicina alopata = medicamente. obligate prin lege sa fie i)testate pe diferite modele biologice (inclusiv h sapiens in ultima etapa), ii) sa prezinte un mecanism de reactie si o fisa tehnica./ medicina alternativa = supliment alimentar. prin definitie nu trateaza si este ilegal sa se scrie trateaza x boli. nu este supus unor teste preliminare pe diferite modele biologice si in general se focalizeza pe faptul sa nu contina substante toxice./ dpmdv, cei care propovaduiesc medicina alternativa vs alopata pretinzand vindecari corroborate de nick-uri si conditii neverificate sunt niste sarlatani care'si vor confort material bazat pe disperarea unor persoane suferind  ...continuare .
34 comentarii
modifica
La Tuilerie
de Victorian Silă la: 23/01/2013 04:05:05
a apărut la întîlnire îmbrăcat lejer în blugi şi tricou de firmă, ca orice turist. În mînă ţinea două sacoşe, doldora ambele, de la louis vutton. / « te invit la o terasă! » i-am spus. / « nu şefu’, astăzi eşti invitatul meu şi oricum nu-mi plac terasele. eu aleg restaurantul, eu am grijă de nota de plată. » / l-am lăsat să aleagă restaurantul şi l-am urmat. ne-am aşezat la o masă şi am dat amîndoi comanda, oprindu-ne la sugestia chelnerului care ne-a recomandat bifteck. chelnerul ne-a întrebat cum să fie friptură şi am răspuns amîndoi în grabă : « bien cuit! » am izbucnit imediat în rîs. / « Şi tu ai observat că aici dacă uiţi să le spui a  ...continuare .
28 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: