arhiva: 24/01/2013


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Gura de lup.
de sami_paris74 la: 24/01/2013 21:42:54
gura de lup. / cannes. / 24/01/2013 / nici eu nu ştiu prea bine cum să vă explic. e un obiect din metal, o rangă mai mică cu capete îndoite, unul din capete este ascuţit şi are formă de limbă. datorită acestei forme, partea ascuţită se poate introduce în toate încheieturile unei uşi ori unei ferestre, fie ea din metal ori din lemn. / e un dar ciudat, fiecare dintre noi are un loc al lui în societate, un loc pe care îl cauţi începând încă de la naştere, puţin mai târziu ai să-l găseşti, pentru că locul acela este locul care ţi-a fost scris şi care te aştepta. / pardailean stinse ţigarea strivind-o cu necaz, afundând-o în pământul grădinii, pân ce-o  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Sarbatoarea Muzicii (II)
de Victorian Silă la: 24/01/2013 14:07:57
nebunia mare începea chiar din metrou. trebuia să fii inconştient să vii cu puradei sau de-ăia de vîrsta a doua, supraponderali, se găseau în grupul de turişti ce ne stătea în faţă, imposibil de depăşit, toţi cu şepci de baseball identice. dacă ar fi aruncat cineva o petardă, ieşea cu morţi şi răniţi, asta sigur. afară era vacarn, muzica se întretăia din toate direcţiile, oamenii mergeau dansînd sau ţopăiau mergînd şi se vedea clar că nu eram singurii care începuserăm devreme cu băutura. de fapt, cred că cei sobri erau în minoritate, eu unul nu văzusem pe nimeni prin zonă. avansam încet, cu gloata, cînd am destupat cea de-a doua sticlă din rucsac.  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Nu stiu ce sa fac...
de Kmy Huslaz la: 24/01/2013 10:01:04
buna ziua tuturor! de 3 ani sunt casatorita in anglia cu un barbat care nu de mult timp a inceput sa bea si zilnic imi aud reprosuri. nu vreau sa se ajunga la altceva cum ar fi bataia caci certuri deja avem...ele au inceput acum un an si sunt constienta ca nu poti trai langa un barbat agresiv deci nu vreau.dar l-am cunoscut pe patrick, acum 8 luni pe internet. un barbat deosebit, calm, limitat la cuvinte, cu care am inceput o relatie de amicitie.el nu stie de sotul meu si nici nu i-am spus vazand ca el nu cauta nimica in trecutul meu. dar la mai putin de o luna disparuse, nu aveam nimica decat acel site unde ne intalneam si ne scriam reciproc.nu ne vazusem niciodata.doar poze.recent dupa o ab  ...continuare .
51 comentarii
modifica
De Sarbatoarea Muzicii la Paris
de Victorian Silă la: 24/01/2013 02:02:02
dugheana era ţinută de un african prăfuit în floarea vîrstei care vindea ziare, goute-uri şi ţigări la vedere, iar alcoolul şi celelalte pentru care nu avea autorizaţie, sub tejghea. vînzările păreau să nu îl intereseze, pentru că a continuat să se uite la un televizor minuscul, fără să ne bage în seamă. mario, ultimul dintre noi, nu încăpuse cu tot corpul, aşa că stătea într-o rînă, proptit în uşa deschisă, al cărui ding-dong-ul ne repeta triumfal intrarea. zgomotul l-a făcut pe proprietar să-şi ridice în cele din urmă ochii de pe ecran, aruncîndu-ne un zîmbet care se vroia profesional, dar nu reuşea să fie decît fals. l-am salutat. adi i-a amintit  ...continuare .
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: