Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 31/01/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Amintirile-s coşmaruri
de Omu' la: 31/01/2013 22:54:02
amintirile-s coşmaruri/ fugea. toţi muşchii corpului îl ardeau îngrozitor, dar nu se putea opri, nu voia. alergă în continuare. de după zidul de ceaţă tulbure ce-i înconjură mintea, un ecou şoptit încercă să pătrundă, un gând străin prea îndepărtat pentru a-l putea auzi îndeajuns de clar. renunţă a mai încerca să descifreze şoapta, care încet, pe nesimţite, pieri./ acum se concentră asupra mediului înconjurător. zgomotul îi inunda urechile iar privirea îi era amorţită, totul era neclar şi confuz. de ce nu se putea opri? era extenuat peste limită, iar povara ce-o căra în mâini îl trăgea în jos cu greutatea a zeci de suflete. se opri. fulgerător  ...continuare .
14 comentarii
modifica
De ce avem nevoie de monarhie?
de dideee la: 31/01/2013 22:12:57
eu imi doresc foarte mult monarhie, traiesc intro tara in care forma de guvernamat este monarhie constitutionala si cred cu tarie ca si romaniei i se potriveste. / vlad badea/ de la crearea funcţiei de preşedinte al româniei în 1974 şi până astăzi, experienţa politică ne-a demonstrat că oricare om politic român va ajunge să exercite această înaltă demnitate publică nu va reuşi în cursul mandatului să păstreze o relaţie echidistantă şi independentă faţă de partidele parlamentare. rând pe rând, discret sau făţiş, toţi preşedinţii au căutat să-şi instaleze premierii preferaţi şi să promoveze partidele care i-au propulsat, în detrimentul celorlalte, s  ...continuare .
57 comentarii
modifica
Ati putea suporta atata tandrete? :)
de Baby Mititelu la: 31/01/2013 09:45:23
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/luoutjv6iks" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
15 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...