arhiva: 09/01/2013


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
"Foarte tare"...
de Paianjenul la: 09/01/2013 16:32:44
...desi roman dupa ambii parinti, nu m-am simtit niciodata patriot... nici n-am considerat ca am vreun motiv deosebit sa fiu mindru ca sînt roman..../ ...si totusi, din adolescenţa a inceput sa ma fascineze limba romana... acea “mult dulce si frumoasa” limba romana pe care o auzeam zilnic la posturile radio-televiziunii romane (sau la radio europa libera) pina in 1988 cind am plecat din romania... / ...au trecut apoi 17 ani... si nu mica mi-a fost exaltarea cind in 2005 am aflat ca postul <a href="http://www.tvrplus.ro/live-tvr-international#">tvr international</a> va putea fi receptionat si in australia (al carei rezident permanent devenisem intre timp). nerabdator sa  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Eu, adică altul
de monte_oro la: 09/01/2013 15:13:23
eu, adică altul/ perdele negre cad in falduri grele/ ca-ntunecaţii corbi pe văi mănoase,/ cu urlete de diavoli şi de iele/ se prăbuşesc în minte şi în oase./ lumina nu-i aceeaşi, ochiul nu-i,/ nici mâna de pe tâmpla-mi cea străină,/ pe lemnul crucii foşnetu-i de cui,/ de miere-amară-n stupina divină./ păleşte sensul, cerul s-a-necat/ şi glodu-a invadat barbar Înaltul,/ doar glasul rătăcit s-a întrebat:/ sunt eu? sau azi mă locuieşte-un altul?/ / http://www.youtube.com/watch?v=lt4sipi0iw4/
38 comentarii
modifica
MARIMEA (nu) CONTEAZA
de sfaturiindoi la: 09/01/2013 09:46:00
da, vorbesc aici despre penis ! sexul masculin se va simti atacat probabil citind dar imi asum ceea ce spun ./ nu am citit niciodata un articol care sa spuna ca marimea conteaza. si am tot citit pe ici , pe colo…/ din experienta mea dar si a prietenelor mele pot spune ca mananca rahat astia care spun ca marimea nu conteaza. peste tot scrie ca poate sa fie si de 5 cm. pai ce sa faci cu 5 cm? degetul meu mic are 6 :) )) e mai bun decat un partener de sex :) )) ./ am trecut prin situatia asta si stiu despre ce vb. mi-am parasit un partener din cauza “marimii”./ nu ai cum sa ai o relatie fericita daca nu ai si o viata sexual fericita./ mi s-a pus intrebarea asta si de catre barbat  ...continuare .
39 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...