arhiva: 01/10/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
De o să-ți fie dor
de Minda Cornelia la: 01/10/2013 16:31:45
de o să-ți fie dor/ te aștept iubite,/ în țara sufletului meu,/ unde nu te vede nimeni,/ unde nu te aude nimeni,/ acolo unde,/ ești doar tu și eu,/ acolo unde,/ nimeni nu poate veni,/ doar gândurile vulturine, / unde cerul ne e templul,/ iar stelele focuri nestinse./ Și de o fi să-iț fie dor,/ sa vii iubite/ în țara sufletului meu,/ dincolo de soare,/ dincolo de astre,/ pe tărâmul de basm al iubirii...
comenteaza!
modifica
Intre noi
de Minda Cornelia la: 01/10/2013 16:29:11
/ ochii-mi celesti,/ ascund tainele florilor,/ viata umbrita si mireasma .../ salbatica a diminetiilor,/ ascund tumultul marii ../ ceas al disperarii,/ clipelor pierdute./ cu mainile sufletului meu,/ iti plamadesc chipul drag,/ il pun la incoltit / ca pe o planta rara,/ sadita-n pamantul iubirii ./ sunt eu si...ecoul tau/ ce ma cheama/ sau doar umbra mea/ unde lumina nu poate patrunde./ sunt doar o cavalcada de ganduri,/ iar intre noi.../ e cerul si pamantul.
comenteaza!
modifica
A apărut ediția a treia a romanului Sânge satanic de Cristina Nemerovschi
de morgothya la: 01/10/2013 14:47:28
la editura herg benet, în colecția radical din 7, a apărut cea de-a treia ediție a romanului sânge satanic, de cristina nemerovschi./ sânge satanic este romanul de debut al scriitoarei cristina nemerovschi, prima ediție apărând în anul 2010. cartea a reprezentat atât un succes de critică, dar mai ales de public, a doua ediție ieșind pe piață doar câteva luni mai târziu. În numai un an, sânge satanic s-a impus ca un adevărat fenomen social, consacrând un nou stil în literatura tânără și inspirând numeroase manifestări artistice: poezie, piese de teatru, visual art, muzică. romanul a primit referințe elogioase, fiind comparat cu opere-cult ale unor autori precum j  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: