arhiva: 03/10/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Lansarea Editurii Karth și a volumelor de poezie Moartea era un iepure șchiop, de Teodora Gheorghe și Lumina ascunsă, de Carmen Zaniciuc
de morgothya la: 03/10/2013 14:46:13
editura karth și tramvaiul 26 vă invită sâmbătă, 5 octombrie, începând cu 18, la o dublă lansare de carte, a volumelor moartea era un iepure șchiop, de teodora gheorghe și lumina ascunsă, de carmen zaniciuc, la tramvaiul 26 (str. cercului nr. 6 - zona calea moșilor noi, în spate la restaurantul burebista). evenimentul va marca și lansarea oficială a editurii karth./ editura karth este deschisă autorilor autohtoni și literaturii române, atât abordărilor clasice, cât și nonconformiste. colecţiile deschise includ cartea de poezie, romanul şi proza scurtă, dar şi critica literară, publicistica şi ramurile academice ale ştiinţelor socio-umane. coordonatori ai colec  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Lansarea romanului “Marele Băiat de Cartier” de Kiki Vasilescu, la Cărturești Verona
de morgothya la: 03/10/2013 14:44:05
vineri, 4 octombrie, de la ora 19.00, editura herg benet şi cărtureşti verona vă invită la ceainăria librăriei din str. pictor arthur verona nr. 13-15, bucureşti, pentru lansarea romanului “marele băiat de cartier” de kiki vasilescu. / vor discuta despre carte mugur grosu, felix nicolau şi cristina nemerovschi. În cadrul lansării va avea loc reprezentaţia scenetei “marele ghid al supravieţuirii”./ despre carte:/ Într-un bucureşti contemporan, de început de secol xxi, regulile de convieţuire socială încep să se schimbe odată cu apariţia bruscă, la margine de ferentari, pe locul unei foste gropi de gunoi, a unei replici în mărime naturală a casei poporului.  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...