arhiva: 15/11/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Serge le Lama, sau o noapte de pomina
de Daniel Racovitan la: 15/11/2013 18:36:45
poate ca stiti deja povestea, parca desprinsa din "the hangover"./ pe la inceputul lunii, cinci amici din bordeaux au facut senzatie cand, iesind bine afumati dintr-un club, in plina noapte, s-au oprit langa un circ ambulant si au intrat in menajerie. au facut cunostinta cu o zebra insa aceasta s-a dovedit recalcitranta. pana la urma au iesit cu o llama pe care au botezat-o serge (nota: serge lama e un cantaret foarte popular acum cateva zeci de ani, originar din bordeaux). si uite asa au iesit cu ea pe strazi ca sa continue petrecerea, oferindu-i patrupedului o noapte de pomina, nopatea vietii lui. atunci cand s-au urcat cu serge in tramvai ca sa continue plimbarea prin tot orasul, conductor  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Lansarea romanului nymphette_dark99 la Cărturești Verona
de morgothya la: 15/11/2013 14:16:56
librăria cărturești și editura herg benet vă invită sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 16.30, la lansarea celei de-a doua ediții a romanului nymphette_dark99, de cristina nemerovschi. evenimentul va avea loc la cărturești verona, str. arthur verona 13-15./ invitați: virginia costeschi și oana dușmănescu./ un gotic urban, apărut în colecția cărțile arven a editurii herg benet, “nymphette_dark99″ este o poveste a unei lolite autohtone, în vârstă de 13 ani şi 4 luni, scrisă în stilul dur, direct şi cu foarte mult umor cu care cristina nemerovschi şi-a obişnuit cititorii./ “am 13 ani şi 4 luni. În ghiozdanul meu nu găseşti bomboane pe băţ, nu îmi pri  ...continuare .
comenteaza!
modifica
de noiembrie
de alex andra la: 15/11/2013 09:47:47
am găsit în cutia poștală o reclamă la toamnă/ veniți pe aleea frunzelor moarte zice/ miroase a fum și e ceață/ nu vă lăsați mai zice/ înșelați de aparențe/ ceea ce se vede nu e decât o hologramă/ toamna cea adevărată e în voi
26 comentarii
modifica
Oameni buni, care-i faza cu tweet?
de Victorian Silă la: 15/11/2013 05:39:16
postati si voi o comfa despre cum se pot face sau vedea comentariile pe cafenea? tot ce vad la finalul unui suvbiect este un cuvint "tweet" care inseamna ciripit in engleza. e ceva care mai mult pustanii folosesc, astia care urmaresc ce face hanna montana si selena gomez. eu nu m-am gindit ca o sa-mi trebuiasca asa ca nu stiu ce trebuie sa fac in continuare. / in alta ordine de idei, imi cer scuze pt lunga absenta: am avut un roman de terminat. m-am intors cu bine la realitate. salutari tuturor!/ astept sa ma lamuriti cu tweetu'!
2 comentarii
modifica
M-am intors
de Victorian Silă la: 15/11/2013 05:27:28
centrul vechi era mult mai animat decît mi-aş fi dorit. terasele erau ocupate de oameni mulţumiţi – mai mulţi bărbaţi decît femei şi nici măcar un copil – pe care îi studiam frugal, trecînd rapid de la unii la alţii, rotindu-mi mereu privirea în toate direcţiile, în timp ce picioarele o luau parcă nehotărîte, ba spre un trotuar, ba spre celălalt. mergeam grăbit, aproape ca la maraton, numai că în zig-zag-uri şi cu opriri repetate. din cauza căldurii infernale, pantofii se mai dilataseră şi mă strîngeau mai puţin; cînd din neatenţie am lovit cu bombeul într-o bordură, în loc să ţip sau să înjur, am acceptat fără să protestez reclama la un salon de  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...