arhiva: 17/12/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Bikinii aurii
de zaraza sc la: 17/12/2013 11:42:45
am vazut la televizor un documentar despre fetele cu bikini aurii ce ademenesc turistii pe coasta de aur a australiei. misiunea lor e sa salveze, pe cat posibil, de amenda, pe turistii care depasesc timpul platit pentru parcare. e un sistem interesant si benefic pentru toti. chiar si pentru politisti! chiar daca nu mai prind asa multi rau-platnici, totusi turistii se inghesuie sa vina in paradisul surferilor, cum este cunoscuta zona, asa ca de turisti nu duc lipsa! :)/ firma care se ocupa cu asta nu plateste taxatoarele, ele castiga din banii dati de turisti ca sa se fotografieze cu ele. iar turistii care, de exemplu, au scapat de o amenda de 50$, doneaza fetelor 20, bani cu care ele platesc  ...continuare .
24 comentarii
modifica
Evolutia credintei in divinitate
de zaraza sc la: 17/12/2013 09:55:19
* - de pescadorul la: 16/12/2013 13:03:09/ "asa sa ne ajute dumnezeu, amin!/ ar mai fi o intrebare care probabil ca va ramane retorica caci oricum nu mai este de actualitate, cine a facut zilele de dinainte ca mantuitorul iisus hristos sa se recomande calea, adevarul, viata ca au fost cateva./ era o curiozitate in sensul ca au trecut niste mii de ani pana cand omul sa afle adevarul absolut fiind lasat pana atunci intr-o totala confuzie, drept dovada multitudinea de divinitati in carca caroara oamenii au fost nevoiti sa puna astfel de fenomene./ de asemena faptul ca o parte din populatia globului a ramas inchistata inca in eroare nu a facut sa evolueze altfel decat crestinii si doar declara  ...continuare .
72 comentarii
modifica
Vrei nu vrei, tot la noi ajungi...
de pescadorul la: 17/12/2013 00:17:35
un slogan specific pentru firma aia de care nu scapi indiferent ca esti imparat sau boschetar, pompele funebre./ unde s-a ajuns cu serviciile? pai simplu, politistii si cativa baieti de la smurd aveau "contract" cu niste cioclii si de multe ori, pana sa ajunga salvarea pentru a constata situatia intr-un caz de accident era deja acolo "pompa funebra" care incepea demersurile "la cald" pentru ultimul drum al victimei./ funebrii se alegeau cu clientul iar "gornistii" cu comisioane grasute si toata lumea era multumita./ mama ce ravagii face foamea caci datele victimei sunt confidentiale si trambitarea lor impotriva legii, vina pentru care acum se dau explicatii pe la parchet./ ultimul drum doar c  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...