arhiva: 03/12/2013


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Lecţia de mândrie naţională! Elevii unui liceu din Braşov au schimbat uniforma cu portul popular românesc
de Daniel Racovitan la: 03/12/2013 12:15:31
excelent!/ "1 decembrie poate fi sărbătorit de două ori. Şi în familie şi la şcoală. s-a întâmplat astăzi la liceul "andrei Şaguna", din braşov, unde elevii au ţinut morţiş să se vadă "pe ei" că sunt mândri de ţara în care trăiesc/ românia a fost felicitată şi astăzi, într-un singur glas, de zeci de elevi îmbrăcaţi în costume tradiţionale româneşti, dar şi străine. Şi să nu vă gândiţi că a fost o singură clasă care a vrut să o sărbatorească astfel. toţi elevii liceului, adică peste 200, au schimbat, azi, ţinuta obişnuită. Şi au fost mândri din cap până în picioare(...) / articol si video la:/ http://a1.ro/news/social/lectia-de-ma  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Consternare
de pescadorul la: 03/12/2013 08:52:24
azinoapte m-a mancat asa intelectul sa scriu un comentariu si vedeam online o colega care avea drept de veto. / zic frate sa ma grabesc sa prind trenul asta dar cum creierul nu prea ma ajuta cand ma screm sa leg cateva litere si nu puteam nici sa dau sms persoanei, ca nu cunosc amanuntele necesare, ca sa nu plece in asternut macar inca 2-3 ore pana reusesc sa incropesc 2 randuri, m-am consolat cu ideea ca o sa apara a 2-a zi. si am scris, am apasat ok... si a aparut textul instantaneu./ in acel moment am simtit o durere in ceafa, ochii mi s-au impaienjenit, nu mai simteam inima ca ar mai misca cat de cat si pe picior mi s-a prelins un suvoi cald pana in papuci. era un atac de panica caci ma g  ...continuare .
36 comentarii
modifica
Păunde
de caparin la: 03/12/2013 05:10:24
un păun ascultă o sonată/ împletită în liniște/ și întuneric/ se poate subînțelege/ ușor hipnagogic situat între/ frumos și degeaba/ ca o statuie în care torni suflet/ după ureche./ cuplu cinic - tic-tac/ cu răbdare de fier/ timpul mă lovește minuțios/ viața fuge speriată/ din mine/ să-mi îmbrace fantoma puțin/ câte/ puțin./ când era tânără/ mama a rămas/ așa./ când era tânără/ mama a născut frumos și i-a mai rămas și ei./ la/ spectacolul din bucătărie/ aplaudam sărut-mâna după/ masă/ aplaudam/ o copilărie de zile mari/ care mi-au rămas mici/ în/ nopțile albe/ mă duc în/ cearceafuri uscate afară iarna/ să vezi prospețime/ să-mi ve  ...continuare .
3 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...