arhiva: 07/12/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Minunea minunilor.
de sami_paris74 la: 07/12/2013 18:08:13
minunea minunilor/ când s-au trezit după amiază, dormiseră aşa de adânc încât pierduseră noţiunea timpului. primul care îi trezi pe toţi din somnul adânc, fu părintele şatrei mişu mardoiaşu care strigă:/ - minune! minunea minunilor fraţilor: am visat, am visat, am visat.../ - ce-ai visat părinte? întrebă un vecin curios./ - stai, stai să-mi aduc aminte. doamne iartă-mi păcatele, l-am visat pe dumnezeu, pe dumnezeul nostru al ţiganilor care avea o barbă albă, aşa de lungă, de-i atârna până la pământ! / mişu începu să plângă şi îi ceru lui frişcă să-i mai facă o injecţie cu mesalină./ - nimeni nu nu are voie să se drogheze aşa de dimineaţă  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Filo Sami 7°
de sami_paris74 la: 07/12/2013 17:59:26
filo sami 7°/ . iubirea are memorie./ amintirea unei iubiri este ca un parfum, iar memoria unei iubiri este poezia care se naşte atunci în sufletul nostru./ când iubim, suntem capabili să scriem sute şi sute de poeme şi poezii. prin poezie retrăim viaţa, lăsând de fiecare dată o amintire în urma noastră. iubirea este singurul sentiment de valoare pe care îl putem atinge. chimia iubirii este uneori complicată, chimia se poate naşte fie chiar şi cu un sărut, un sărut mai profund, care lasă în urma lui gustul şi moleculele care-şi continuă procesul chimic în creierul nostru. iubirea este în acelaşi timp o boală foarte gravă, o iubire pierdută, poate crea pagube  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Ce facem cu România?
de morgothya la: 07/12/2013 16:41:27
la editura herg benet, în colecția eseuri/interviuri, a apărut cea de-a cincea carte semnată de cristina nemerovschi – “ce facem cu românia? cititorii în dialog cu cristina nemerovschi”./ Într-o românie în care să fii scriitor pare privit din ce în ce mai mult ca un moft, cartea cristinei nemerovschi atinge două obiective. pe de o parte, realizează un dialog sincer și direct cu cititorii, autoarea răspunzând la câteva zeci de întrebări venite din partea acestora, atât despre cărțile publicate, cât și despre ce înseamnă scrisul, care este raportul dintre realitate și ficțiune, sau cum iau naștere personajele. pe de altă parte, “ce facem cu românia? cit  ...continuare .
11 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...