arhiva: 01/02/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Tara in care se lucreaza 4 zile pe saptamana
de RSI la: 01/02/2013 21:46:14
iata ce am gasit in presa:/ / gambia, o ţară cu plaje frumoase şi multe zile libere / guvernul din gambia a hotărât prin intermediul unui act normativ ca săptămâna de lucru să fie scurtată la doar patru zile./ măsura îi va afecta doar pe lucrătorii din sectorul public, nu şi pe cei din sectorul privat, acolo unde patronii pot contura după bunul plac programul pe care îl au angajaţii./ deşi săptămâna de lucru a fost scurtată, angajaţii bugetari din gambia vor munci în continuare 40 de ore pe săptămână, însă vinerea va rămâne întotdeauna zi liberă./ preşedintele jammeh yahya a motivat decizia de a scurta săptămâna de lucru spunând că a fost luat  ...continuare .
15 comentarii
modifica
La ciuperci in Poiana lui Dumitru ( o aventura a unui amic, povestita la pers 1-a)
de Victorian Silă la: 01/02/2013 18:58:13
am regasit poiana lui dumitru, locurile prin care fecior fiind, cutreieram cu tata prin padure dupa ciuperci si apoi o luam in jos, pe cararile dintre vai cautind drumul ce ducea la stina, unde ne abateam dupa cas si urda. am lasat de multa vreme meleagurile astea maramuresene, anii s-au scurs si amu tatamiu iaca-i un batrinel, eu sint ditamai omul si trebuie sa ma uit la copilu’ asta de linga mine, ca sa-mi aduc aminte cum eram odata. conduceam ce a mai ramas din masina lui tata-meu pe drumul forestier si ei nu-i placea deloc. am lasat-o mai domol, ca doar eram in vacanta si privelistea parca-i mai faina cind mergi cetinel. mirosul de brad, soarele cald de amiaza, finul proaspat cosit, pin  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Alt film, altfel de tinerete franta, alt grai...
de Baby Mititelu la: 01/02/2013 09:10:32
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/nuainh9d5y8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
1 comentariu
modifica
Ma trezesc fericit!
de sfaturiindoi la: 01/02/2013 08:56:13
de patru luni ma trezesc fericit! de ce? pentru ca ea mi-a dat inca un motiv in plus sa simt ca traiesc, pentru ca ea ma sustine atunci cand am nevoie, pentru ca ea este unul din putinele motive care ma mai tin in picioare pe “vremea” asta, pentru ca ea este ultima persoana la care ma gandesc atunci cand ma bag la somn si prima care imi apare in fata ochilor atunci cand ma trezesc, pentru ca ea este ceea ce am cautat in cei 26 de ani de viata, pentru ca ea ma face fericit si imi alunga suferinta care inevitabil o avem pentru ca traim in romania./ desi am fost sceptic in privinta relatie dintre noi am continuat sa sper ca si ea o sa ajunga sa ma vada mai mult decat un prieten si asta s-a  ...continuare .
18 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...