Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 12/02/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
O veste proasta pentru barbati!
de Baby Mititelu la: 12/02/2013 11:30:04
barbatii inca mai doresc sa fie protectori cu femeile dar femeile nu mai au nevoie de protectia lor - zice dna aurora liiceanu./ asadar, dragi barbati, nu ne mai protejati caci ne protejati degeaba! probabil ca va intrebati ce sa faceti totusi ca sa fie bine ...:)...pai intrebati-va!
41 comentarii
modifica
Carti "ucigase"
de Baby Mititelu la: 12/02/2013 11:09:45
iata cateva.../ versetele satanice, salman rushdie/ una dintre cele mai rău famate cărți printre zeloșii religioși, arătată cu degetul ca fiind blasfemiatoare în gradul cel mai înalt cu putință. publicat prima oară în 1988 în u.k, romanul acesta extrem de controversat nu a fost periculos doar pentru scriitor. după ce că autorul a primit sute de amenințări cu moartea, iar în iran s-a pus pe capul său pedeapsa cu moartea, are și în ziua de azi se pare, gărzi de corp pe lângă el: ”reverberația” produsă de această carte a omorât 50 de persoane. atrocitatea s-a petrecut în comunitatea musulmană./ rage (furie), stephen king/ primul roman al lui king este scris  ...continuare .
20 comentarii
modifica
USR o organizatie compromisa
de Victorian Silă la: 12/02/2013 04:22:37
preluat si surtat din adevarul./ usr numără 2.400 de membri. dintre aceştia, 600 sunt pensionari şi beneficiază de pensii suplimentare de la stat./ exemplu de scriitor pensionar:/ dora alina romanescu, membră a uniunii scriitorilor – filiala constanţa, a cărei „capodoperă“ o reprezintă două cărţi despre viaţa cântăreţului fuego. urmează a treia carte, ne asigură scriitoarea. / ca semn de preţuire pentru îmbogăţirea patrimoniului cultural naţional, dora alina romanescu beneficiază de pensie specială, de scriitor-pensionar, ceea ce-i saltă veniturile de 1.200 de lei (pensia după o carieră de învăţătoare) la 1.800 de lei./ citat din "valoroasa" opera:  ...continuare .
57 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: