arhiva: 16/02/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Eu si ploaia si vantul si raul
de sex and rock and rose la: 16/02/2013 22:44:37
pe drum m-ajunse furtuna/ n-aveam in jur adapost/ si ploaia si vantul intr-una/ ma urmareau fara rost./ din cer imi raspunse si el/ n-aveam in mine credinta/ si raul si greul intr-una / ma cautau fara rost./ si nu m-au atins. / si nu m-au gasit.
11 comentarii
modifica
La ghicit
de sex and rock and rose la: 16/02/2013 22:33:11
ghiceste-mi baba viitorul/ in bobi in carti si in cafea/ si spune-mi tot ce nu vad eu./ si nu vad daca ma iubeste/ si nu stiu daca o iubesc./ nu stiu nimic./ citeste-mi baba tu destinul/ in bobi in carti si in cafea/ si spune-mi ce m-asteapta-n viata/ caci eu nu vad / si nici nu stiu./ nu vad nimic./ raspunde-mi baba la-ntrebari/ in bobi in carti si in cafea/ si spune cine e si cine-s/ doar tu le vezi/ doar tu le stii.
7 comentarii
modifica
Jurnal1
de kitten kitty la: 16/02/2013 18:36:41
the red shoe diary/ 3 ianuarie/ am văzut filmul acum câteva seri, chiar dacă mama mi-a spus că nu am voie. avea dreptate să nu mă lase, dar nu din cauza asta m-am hotărât să-i pun jurnalului meu numele ăsta, ci pentru că povestea pe care jurnalul din film o spunea mi-a adus aminte de el./ da, sunt îndrăgostită și sufăr. / hai să încep cu începutul: pentru că eu știu cum te cheamă, cred că e frumos să mă prezint: eu sunt iasmina și am piașpe ani jumate. mai multe despre mine ai să afli pe măsură ce am să încep să umplu foile goale. vreau să scriu aici tot ce nu pot să le spun prietenelor mele fără să le plictisesc./ azi îmi este tare dor de neluțu. nu ș  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: