arhiva: 17/02/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Editia a doua a romanului "Pervertirea", in curs de aparitie
de morgothya la: 17/02/2013 19:04:59
romanul “pervertirea”, cea de-a doua carte publicată de cristina nemerovschi, este în curs de reeditare la herg benet./ cea de-a doua ediție a romanului “pervertirea” a fost anunțată pentru primăvara acestui an. ediția a doua va conține revizuiri și adăugiri față de prima ediție, precum și câteva surprize./ ultimele exemplare din prima ediție a romanului mai pot fi achiziționate aici: http://www.bestial.ro/magazin-43-carti-34538-pervertirea___cristina_nemerovschi.html/ despre “pervertirea”:/ un artist ucide și lumea din jurul lui se schimbă./ amalia, o adolescentă deloc banală, dispare într-o dimineață de decembrie. În căutarea ei pornesc trei p  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Cu alte cuvinte...
de Baby Mititelu la: 17/02/2013 18:30:24
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/iz-m3yvbh2q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
2 comentarii
modifica
Ceva
de munteanu rodica la: 17/02/2013 11:33:16
de andrei ruse(hyperliteratura)/ / "În ultimii ani am participat sau am asistat la n conferinţe / prezentări / emisiuni legate de problema cititului în românia, de vânzări, de promovarea de carte şamd. Întotdeauna se pune accentul pe defectuoasele strategii ale editurilor, ale librăriilor, chiar ale scriitorului în cele din urmă, neinteresul pentru cultură din partea mass mediei, lipsa de profesionişti în domeniul vânzărilor şi marketingului, în fine, lista ar putea continua la nesfârşit, problemele sunt bine punctate de multe ori (chiar din ce în ce mai bine punctate şi argumentate), se arată cu degetul spre vinovatul x, oricare ar fi el, şi gata, putem dormi lini  ...continuare .
18 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: