arhiva: 02/02/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ultimul joc,declinul.
de sami_paris74 la: 02/02/2013 21:41:36
ultimul joc ,declinul/ / boala lui se agravase, respira din ce în ce mai greu şi se hotărî se se interneze la începutul lunii octombrie./ ajunseră la cazinoul din aix în provence la o oră când era puţin aglomerat. intrară în wc-ul pentru femei şi se închiseră în cabină, zahra scoase din poşetă o tabacheră veche din aur masiv , o desfăcu şi aşeză pe capacul tabacherei un praf alb, sub formă de linii aproape paralele, la o distanţă de doi centimetrii fiecare./ dorin trase primul o liniuţă , apoi trase şi ea cu acelaşi pai de coca-cola tăiat pe jumătate./ el se frecă la nas şi tuşi uşor, se spălă minuţios cu săpun de două ori şi se uscă la aparatu  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Coleg dintr-a opta
de Baby Mititelu la: 02/02/2013 10:52:10
am visat foarte frumos noaptea trecuta, de as avea talent literar v-as povesti visul dar cum nu-l am va trebui sa ma credeti pe cuvant. se facea ca mi se intampla o iubire cu un fost coleg dintr-a opta./ mi-am iscodit amintirile; mare lucru nu am gasit: ii stiu nume prenume , de la atatea citiri de catalog sigur ca mi-au ramas undeva. mai tin minte ca era repetent, ne-am trezit in clasa cu doi repetenti, aveau cred 17 ani, cu 3 mai multi decat noi, un pic ne-am tulburat , erau galagiosi si nu invatau niciodata nimic. nu voiau sa invete, nu le placea, nu stiu! pe vremea aceea existau pioneri, grupe , comandanti de grupe , de detasament si de unitate- precizez pentru cafegii mai tineri, binei  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Rasaritul de soare.
de sami_paris74 la: 02/02/2013 01:10:48
răsăritul soarelui/ era noapte, maşina trecu pe sub palmierii de pe malul mării mediterane, băncile din faţa casei lor erau ocupate de tineri îmbrăţişaţi, tăcuţi ca fluturii albaştri când fac dragoste: din când în când se auzeau valurile care loveau ţărmul şi paşii unor tineri care păşeau strivind pietrişul de pe alei./ ajunşi acasă, apăsă pe telecomandă, poarta casei lor începu să se deschidă automat, parcară maşina şi urcară scările./ Începuse să se lumineze de ziuă, o lumină roşiatică îşi făcu apariţia la orizont, semn că încă odată timpul lor, timpul vieţii lor... le va oferi un nou răsărit de soare. dormiră toată ziua şi jumăta  ...continuare .
7 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: