arhiva: 21/02/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Scrisoare deschisa adresata lui Crin Antonescu
de adina.petre la: 21/02/2013 22:35:00
redau doar un fragment...: "noi, membrii fondatori ai alianţei naţionale pentru restaurarea monarhiei, mişcare născută din piaţa universităţii 2012, precum şi din protestele ce au avut loc şi în alte oraşe, care am reuşit să reunim marea majoritate a persoanelor şi asociaţiilor susţinătoare ale monarhiei ca singura formă legitimă de guvernământ din această ţară, considerăm că românia are în acest an şansa istorică de a realiza întoarcerea la normalitate şi eliberarea naţiunii noastre de racilele acumulate în ultimii 65 de ani." ...cel de debut. restul se gaseste (cineva sa-mi reaminsteasca cum se baga "aici" si linkul atasat cuvantului sa mearga direc  ...continuare .
73 comentarii
modifica
Good boy VS Bad boy
de sfaturiindoi la: 21/02/2013 19:29:21
toata viata am avut dilema asta. cum sa fiu? bun sau rau? baiatul bun este romantic, grijuliu, iubitor si isi exprima sentimentele in timp pentru ca ii este frica sa nu strice relatia. baiatul rau este nepasator, se comporta ca un porc si totusi are mai mult succes. de ce? de ce femeile sunt atrase mai mult de unu care nu le baga in seama decat de unul iubitor???/ bad boy are de castigat din start pentru ca este mai libertin si isi poate exprima ideile direct fara ocolisuri si asta il face placut, merge pe ideea ca nu are nimic de pierdut si cam are dreptate aici :) ./ nu spun sa fiti toti rai si nepasatori…cel mai castigat este acela care stie sa combine aceste doua variante./ daca e  ...continuare .
21 comentarii
modifica
Extremistii ortodocsi, fata cu LGBT-ul
de Daniel Racovitan la: 21/02/2013 13:59:18
"mujahedinii" ortodocsi invadeaza o sala unde se proiecta "filmul "the kids are all right", din cadrul evenimentului luna lgbt (lesbian, gay, bisexual, transgender), de la muzeul Ţăranului roman (mȚr)" si au interupt proiectia..../ http://www.digi24.ro/stire/o-proiectie-a-unui-film-a-fost-intrerupta-la-muzeul-taranului-roman_81961
164 comentarii
modifica
Oscar Pistorius
de Baby Mititelu la: 21/02/2013 11:34:36
ce parere aveti despre el? care o fi adevarul despre moartea iubitei lui?
25 comentarii
modifica
Dependentele noastre de toate zilele
de Baby Mititelu la: 21/02/2013 11:22:17
ma consum mult psihic cu tigarile astea, stiti? cand fumez ma mustra constiinta, imi fac scarba singura, ma fac in toate felurile si-s nelinistita. / si in fiecare zi -noapte mai degraba- imi pun in minte plan de a ma lasa si ma las ca apoi sa reincep. / nu ma pot hotari nici sa fumez dar nici sa ma las. clar ca trebuie sa ma las din motive pe care le stie toata lumea-deci le stiu si eu./ chestiunea e mentala, tot incerc sa dau de capat mecanismului respectiv ca sa-i gasesc solutia./ sunt dependenta de dependente.../ voi?
22 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: