arhiva: 23/02/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Muzeul din Deva a facut cani in cinstea lui Aurel Vlaicu cu poza lui Traian Vuia
de adina.petre la: 23/02/2013 15:54:28
muzeul civilizatiei dacice si romane (mcdr) din deva a dorit sa comemoreaza 100 de ani de la moartea inventatorului si aviatorului aurel vlaicu, nascut in bintinti (astazi aurel vlaicu), judetul hunedoara si a comandat cani omagiale, scoase ulterior la vanzare in muzel memorial. / pe cesti insa apare poza lui traian vuia, chiar sub textul "aurel vlaicu 19 noiembrie 1882 - 13 septembrie 1913", scrie hunedoareamea.ro./ "datorita modului in care se tundeau oamenii in acea vreme. amandoi erau barbati chipesi, aveau aceeasi freza, aceeasi mustata," a declarat managerului muzeului, liliana tolas, care a adaugat: "fetele mele de acolo mi-au spus ca s-ar putea sa fie o confuzie.  ...continuare .
11 comentarii
modifica
La circ
de anadaria la: 23/02/2013 12:59:10
prima intalnire cu circul a fost din postura de micuta cititoare. hector malot - remi , sufletel si cei trei catelusi. o carte trista, pe care am plans citind-o, ca multi alti copii. in copilarie n-am fost niciodata la un circ adevarat, nu pentru ca nu mi-as fi dorit ci pentru ca n-aveam unde. am fost in schimb, de multe ori, la gradina zoologica din tirgu mures, in anii in care am locuit acolo si mi s-a parut intotdeauna fascinant sa poti sa privesti atat de aproape animalele salbatice. / in tinerete, cand am mers pentru prima data la circ si am vazut felinele supuse, mi s-au parut remarcabile curajul, forta, stapinirea de sine a dresorului. dresura in sine este o nebunie incanta  ...continuare .
45 comentarii
modifica
bacoviană
de alex andra la: 23/02/2013 10:24:00
cer de plumb/ aripi otrăvite/ pe soare stă scris / închis pentru inventar
13 comentarii
modifica
La Restaurant
de eidos la: 23/02/2013 07:41:53
/ ajunge la munca pe la 4 dupa-masa, ca mai e trafic, nu e parcare, trece timpu’. pana se schimba se face 4 si-un sfert si trebuie sa pregateasca vesela, sa verifice mesele si canapele ca pe-acolo merge carlito noaptea. l-au botezat asa in prima seara in care l-a vazut alunecand ca o umbra printer scaune si oprindu-se in fata lor ca sa ii priveasca indifferent, cu capul intr-o parte. a plecat cu pasi rari, fara frica, tarandu-si coada zdrentuita cu demnitate. marian ramasese cu gura cascata uitandu-se dupa firele de par care-i curgeau din ceea ce fusese odata o blana bogata de guzgan. tocmai venea si juan de la bucatarie si cum vazu creatura se arunca dupa ea cu matura si cu un “put  ...continuare .
7 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: