arhiva: 25/02/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
GGS- Glowing Green Smoothie
de M cel mare la: 25/02/2013 20:06:00
ggs sau glowing green smootie este noua bautura la moda pe continentul american care are la baza doar zarzavaturi si fructe. in marile orase o bautura verde in mana celor care calatoresc la serviciu dimineata pe tren sau metrou iti atrage atentia. alaturi de o carte, ziar sau un iphone un pahar mare cu un continut verde, te intrebi oare a aparut o noua cafea pe piata ? kimberly snyder este o renumita nutritionista care prin intermediul facebook si nu numai a reusit sa intre in rutina de zi cu zi a persoanelor interesate de sanatatea proprie. este simplu, apa, salata, spanac, telina, lamaie, banana, mere, pere, kiwi si altele in functie de gusturi se mixeaza pana ajunge la o textura lichida.  ...continuare .
54 comentarii
modifica
einori ?
de munteanu rodica la: 25/02/2013 16:41:51
http://www.irsn.fr/fr/popup/pages/tchernobyl_video_nuage.aspx / unii credeau ,eu la fel atunci, că o pastiluţă este rezolvarea.
4 comentarii
modifica
Curiozitate
de ABGD la: 25/02/2013 14:40:05
as vrea sa stiu daca este cineva pe aici care a reusit sa castige ori sa aiba un venit oricat de mic din mediul online,neavand importanta modul in care i a obtinut(freelancing,vanzari de site uri,ecommerce,etc,orice)./ si inca ceva...daca poate impartasi modul in care a ajuns la acest castig,cat timp i a luat,cat a investit,cum,cand,etc.../ multumesc
15 comentarii
modifica
"Educatia, un bolnav cu diagnostic controversat"
de adina.petre la: 25/02/2013 12:21:19
autorul articolului, <a href="http://ro.wikipedia.org/wiki/solomon_marcus" target="blank"> profesorul solomon marcus</a> despre obiectul educatiei, starea actuala a sistemului in care sunt educati copii din romania. / este aproape imposibil sa fac o sinteza si sa preiau doar atributele importante din ceea ce spune profesorul. / am citit <a href="http://sar.org.ro/solomon-marcus-educatia-un-bolnav-cu-diagnostic-controversat/" target="blank"> articolul</a> incet, sa fiu sigura ca prind tot ce zice, si am fost impresionata de exprimarea elocventa si limpede. / in primul rand imi place autorul, a carui exprimare observ ca apartine unui membru de drept al academiei romane. imi place felul lo  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Oscar 2013
de adina.petre la: 25/02/2013 11:05:02
pasionati de filme sau mai putin pasionati de filme, ati urmarit ceremonia de decernare a premiilor oscar? / cum vi se pare distribuirea premiilor? / personal, desi ma consider o micuta cinefila, am incetat sa ma mai uit la festivitate. in primul rand ca nu am mai gasit placerea de alta data de a sta treaza o noapte intreaga pentru a urmari in tensiune cui se vor da premiile. probabil si pentru ca in ultimii ani, tensiunea a disparut si probabilitatea ca orice public educat poate prezice in ce directie se vor duce premiile a crescut. / consider ca piata filmelor de hollywood produce filme din ce in ce mai putin memorabile, din ce in ce mai mult lipsite de substanta sau de 'ceva-urile' cin  ...continuare .
99 comentarii
modifica
Ultimul monolog
de Blackbird la: 25/02/2013 10:16:40
zilele trecură greu, oare câte au rămas?/ timpul leneş a furat azi încă un ostaş.../ pe câmpul ros de luptă nu-i loc de duminici,/ nu salutăm din gropi zei fantasmogorici!/ furtuni de bombe oarbe trec şi revin.../ o! de-aş mai vedea un ultim cer senin!/ fraţi bătrâni şi tineri cad sub ochii mei,/ aş vrea să cad şi eu la fel cum o fac ei!/ moartea căruntă îmi urmăreşte fiecare pas,/ aş îmbrăţişa-o, căci nimic nu mi-a rămas./ păsări negre zboară peste corpuri reci;/ pe lume vii urlând şi-ajungi la fel să pleci!/ mâine-i altă zi, dar nu vreau să mai zăbovesc,/ nici nu mă aştept s-ajung într-un peisaj ceresc./ mi-am pierdut sufletul, aici, în sâ  ...continuare .
41 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...