arhiva: 05/02/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Experienta matrimoniala
de BlackVelvet la: 05/02/2013 21:23:52
cred ca noi oamenii suntem mereu incitati de nou si necunoscut, cautam fluturi, focuri si alte elemente de basm, altfel raman la ideea ca sunt putin defecta si cu ceva multi neuroni lipsa./ intr-o zi in care eram plictisita de valul fetilor frumosi care imi zapacesc gardul (cei 2, 3 existenti), am decis sa imi ofer o noua provocare./ incitanta situatie, se pare ca fiecare in spatele monitorului este cel mai potent, cel mai bun, cel mai romanatic, cel mai cel care isi cauta jumatatea perfecta./ asa am ajuns in doua zile sa citesc aproape 200 de mesaje, mai colorate, serioase,amuzante. pentru fetele naive care cred ca exista acel fat frumos sub umbra unui pixel, exista sansa sa ajunga involunta  ...continuare .
72 comentarii
modifica
Blocaj rutier, in stil italian :))
de Daniel Racovitan la: 05/02/2013 18:10:59
de vazut pana la capat :)/ <iframe width="480" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/gxomw9x1eq0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
6 comentarii
modifica
La o cafea in noapte
de BlackVelvet la: 05/02/2013 10:59:15
uneori simti nevoia de a fi un simplu anonim care sa abereze. te saturi sa aberezi doar cu tine, atunci te bagi in hora cu alti anonimi si iese o aberatie comuna. nu stiu daca le am cu scrisul, nici cu aberatia, dar macar e a mea in acest moment./ deprimarea, frumos sentiment, aproape excitant, te face sa iti doresti sa nu mai existi. dupa asta vin lacrimi, regrete, dorinta de a fi mai bun. nu ai cum sa fi mai bun, esti ceea ce esti, asa te nasti, doar ca pe parcurs mai acumulezi date, in functie de disponibilitatea ta de a invata, de a te dezvolta./ da, am un moment trist, probabil imi lipseste un "the one", o vila in bali sau castigul la loto. in lipsa unor lucruri de genul probabil fac a  ...continuare .
9 comentarii
modifica
O PARTIDA DE SAH PE EL FABULOSSO
de Victorian Silă la: 05/02/2013 03:02:33
În cazino, ocupaţia mă obligă să scanez discret persoanele care se găsesc în perimetrul din sala mare de jocuri. din cînd în cînd, schimb şi eu cîteva fise şi joc sume mici, cît să nu bat la ochi. am observat un domn care vine deseori, fără să joace. este un bătrînel care pare să fie de-al casei. iniţial m-am gîndit că poate fi rudă cu proprietarul cazinoului, dar după o cercetare mai minuţioasă am eliminat această posibilitate. costumul, deşi bine croit, este mereu acelaşi şi-i uzat pe alocuri. apare întotdeauna la aceeaşi oră, petrece două ore aşezat pe un scaun, apoi pleacă. pare complet inofensiv, aşa că am decis să-l abordez cu o întrebare bună  ...continuare .
13 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: