arhiva: 08/02/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
buna
de plistopanu c la: 08/02/2013 20:45:14
...tradarea este grea, cu atat mai grea cand vine din partea unui prieten... avem momentele grele cand uram realitatea, se`ntampla sa nu vrem sa o acceptam... prieteni sunt ca banii, vin si pleaca intotdeauna cand ai mai multa nevoie de ei... / ...n-am avut niciodata ceea ce mi-am dorit, o iubire sincera si liniste, multa liniste! viata a fost nedreapta, ce mi-a dat ieri, azi a venit sa ia inapoi... nu mi-am dorit decat sa nu fiu singur, am avut intotdeauna prieteni, dar sufletul mi-a fost tot timpul singur, singuratatea a ucis frumosul din mine... nu mai stiu cine sunt si ce vreau...adevaratele momente de fericire au fost putine si majoritatea in copilarie. am ajuns dupa toti acesti ani sa p  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Confa pentru virgine
de pescadorul la: 08/02/2013 19:37:16
o confa in care invit toate domanele de pe cafebea si nu numai, in care sa discutam ca fetele, eu de pe pozitia de moderator./ singura problema este ca au dreptul sa intre doar virginele. va astept cu nerabdare dragele mele...
36 comentarii
modifica
confa pe baza de invitatie
de om la: 08/02/2013 16:41:19
zau ca m-am saturat de confe despre democratie :))...vreau dictatura cafegista ! :)/ invit userii confirmati cu exceptia bm!/ fiecare user confirmat poate sa invite cate 1 user neconfirmat de care raspunde cu capul pana se confirma :)/ cei neinvitati, va rog bun simt si nu comentati aici. daca nu aveti bun simt si comentati aici aplic metoda biciului = butonul ignore!/ multam anticipat!/ ce ziceti, comentam o carte sau un film?/ ceva introductiv , propuneri?
153 comentarii
modifica
Oameni mici, oameni mari...
de Baby Mititelu la: 08/02/2013 10:21:38
"stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. oamenii mici intotdeauna fac asta. cei cu adevarat mari te fac sa te simti ca si tu poti deveni mare. " - mark twain/ / intotdeauna mi-au dat de furca clasificarile omenesti: oameni mici/mari, oameni frumosi/urati, oameni buni/rai, oameni destepti/prosti , oameni bogati/saraci etc etc.../ pentru voi sunt clare lucrurile astea? nu aveti niciodata probleme in gasirea limitelor? nu gasiti dificil de stabilit exact, net cine e destept, cine e mic, cine e bogat? / vorbele lui m. twain mi se par interesante. pareri?
19 comentarii
modifica
Japonezii: oameni si ei ...dar altfel...
de Baby Mititelu la: 08/02/2013 09:23:07
sa trecem in revista, mai jos, zece lucruri interesante despre tara/ soarelui rasare, care ne ajuta sa intelegem mai bine o civilizatie/ impresionanta:/ 1.la intrarea in fiecare casa japoneza, podeaua este ridicata cu/ aproximativ 15 centimetri, ceea ce indica faptul ca cei care intra/ trebuie sa se descalte si sa-si puna papuci. la intrarea in camerele/ cu podea din "tatami" (o podea traditionala facuta din paie de orez, / cu margini din brocart), pragul este inaltat cu 2-5 centimetri, / ceea ce inseamna ca si papucii trebuie lasati la usa./ 2. filmele de animatie japoneze reprezinta 60% din productia mondiala in/ domeniu. si pentru ca japonia are atata succes cu desenele animate, in/ ta  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Despre userii vechi "confirmati"...
de pescadorul la: 08/02/2013 03:57:41
dupa ce om m-a facut mai uman n-am mai putut pentru ca sa rezist si am bufnit in plans. si mi-am adus aminte de toate belelele din viata mea si prima care mi-a venit in minte a fost rodi... nuuuuu, nu asta am vrut ca sa spun, nu ea ca persoana ci cand ma intreba de ce m-am schimbat si ce urmaresc. pai in speta nu m-am schimbat si nu urmaresc nimic in plus sau in minus fata de scopul cu care intra toti ceilalti. reactia insa a suferit unele transformari induse de "stimuli". / asa cum spunea mai recent victor, am raspuns la provocari. este un fapt ultracunoscut ca exista acel grup de "mistocari" care astepata o "victima" pe care s-o desfiinteze, cam asta este activitatea lor pe cafenea. normal  ...continuare .
52 comentarii
modifica
chiar asa admin...
de rumm la: 08/02/2013 01:08:08
de ce nu l-ai confirmat pe "pescador" ???/
7 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...