arhiva: 09/02/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Romanul "Ani cu alcool si sex", de Cristina Nemerovschi, selectat la Salonul de Carte de la Paris 2013
de morgothya la: 09/02/2013 10:51:34
romanul "ani cu alcool si sex", cea mai recenta aparitie editoriala semnata de cristina nemerovschi, se numara printre cartile romanesti selectate pentru editia din acest an a salonului de carte de la paris./ exemplare din romanul "ani cu alcool si sex" vor fi prezente la standul romaniei de la acest eveniment, unde romania este tara invitata./ salonul de carte de la paris are loc in perioada 22-25 martie./ "ani cu alcool si sex" este a doua parte dintr-o trilogie si continuarea deja celebrului "sange satanic" care, in 2011, a fost selecţionat pentru cea de-a 25-a ediţie a festivalului francez premiers romans en lecture./ "ani cu alcool si sex" a aparut in 2012 la editura herg benet  ...continuare .
42 comentarii
modifica
Floarea ruşinii (partea 2-a)
de Victorian Silă la: 09/02/2013 04:33:34
« soare al puterii, umbra lui dumnezeu pe pămînt – o tu, care întotdeauna vei fi izbînditor în bătălii, binevoieşte să-Ţi apleci urechea la povaţa umilului tău slujitor! » a spus atunci unul din sfetnici./ generalul l-a îndemnat printr-un gest să continue. / « credinţa le stă în căpetenie. războinicul neînfricat care-i îndeamnă, întotdeauna primul… »/ nestăpînindu-se, generalul şi-a îndreptat veninul spre numele băiatului, acoperindu-l în ocări ucigătoare, clănţănind şi spumegînd de furie./ « dar înţelepţii spun că acolo unde-i multă putere e şi-o fărîmă de slăbiciune, luminate. puterea îi vine din dragoste, neînfricaţi războinici. Ş  ...continuare .
41 comentarii
modifica
Floarea ruşinii (partea 1-a)
de Victorian Silă la: 09/02/2013 04:32:31
s-a întîmplat demult, în vremurile cînd încă se năşteau feţi-frumoşi care creşteau într-o lună cîţi alţii într-un an, fără ca asta să-i facă să moară mai repede decît cei ce creşteau normal. pe atunci, fetele-fecioare se aruncau mai degrabă de pe cea mai înaltă stîncă, în hăuri fără fund, decît să fie pîngărite de buzele spurcate ale zmeilor zevzevi, şi în cădere încă apăreau îngeri, să le înfăşoare în aripi de puf ca să le amorţească frica. erau timpuri în care soţiile se măritau numai din dragoste şi zămisleau prunci din cremene şi lapte. atunci, într-o ţărişoară izolată de munţi de nestrăbătut într-o parte, mlaştini ce p  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: