arhiva: 26/03/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ghicitoare
de Apoll la: 26/03/2013 17:24:33
cine-i marea alintată, / care mult a mai gemut,/ de trei jalbe bârligată / c-a pierdut ce n-a avut?!
2 comentarii
modifica
romanca in munchen
de elagiulia la: 26/03/2013 17:08:40
buna tuturor,numele meu este elena sunt stabilita in münchen de 3 ani,am o fetita de 6 luni as dori sa cunosc mai multi romani in münchen.
8 comentarii
modifica
Iarna lui April
de 10:15 la: 26/03/2013 14:11:16
iarna lui april/ (cand pe neasteptate cazura maldare de omat si soarele fu ascuns si bucuria reinvierii nu mai fu)/ cerul alb ca praf de lut/ iara pomii albi.../ prin scantei de var/ fuge zana cea frumoasa/ caci frumosu-i nestemat/ fu cusut/ de batranul/ blestemat!/ ramasite albe, dalbe/ se-nvartesc / haotic,/ se intorc si se rastoarna/ periodic,/ cum se prind in zbor/ fetite/ cu flacai ca para,/ mici de tot, niste chichite/ inalbindu-si/ sara.../ sanie cu zurgalai,/ zurgalai de sanie!/ cu mireasma bunei ierni/ se-mbat/ florile inchise/ fara suflu/ ...far` jupoi,/ si-ntrg neamul/ vegetal/ poarta greu cojoc/ de aur/ alb ca-ntaiul ideal/ si ca blanile de / oi!/ sanie cu zurgalai,/ zur  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Vindem margele de sticla pe post de diamante
de M cel mare la: 26/03/2013 04:13:26
majoritatea alimentelor care se găsesc acum pe piaţă sunt "deficitare", chiar şi cele care sunt vândute sub eticheta alimentelor tradiţionale, ne-a declarat ieri profesorul universitar doctor gheorghe mencinicopschi, directorul institutului de cercetări alimentare. / domnia sa afirmă că alimentele care sunt prezentate ca naturale sau tradiţionale sunt "o minciună", întrucât şi ţăranii, pentru a-şi maximiza profitul, apelează la metode similare cu cele al marilor producători pentru a-şi face podusele mai atrăgătoare. / doctorul mencinicopschi consideră că doar alimentele organice sunt "sigure" din perspectiva calităţii şi a conţinutului, fără niciun fel  ...continuare .
85 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: