arhiva: 30/03/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Secretul
de Roman Haduch la: 30/03/2013 22:05:29
/ placerea lui dumnezeu sta si in ascunderea lucrurilor. tot ce se vede, tot ce gustam, ce pipaim si experimentam are suportul in nevazut. / te salut cu drag , privesc la tine cu prietenie si, te rog frumos spune-mi cine esti tu? ce doresti tu sa faci in viata cuprinsa intre data inscrisa in certificatul de nastere si data inscrisa in certificatul de deces?/ nu voi fi spontan, insa voi analiza cu atentie modul in care tu te definesti pe tine si iti definesti prioritatile./ sigur,daca nu poti sa raspunzi sau daca nu vrei iti sunt recunoscator si pentru tacere./ cu drag rh.
6 comentarii
modifica
Acidul folic, sau vitamina B9
de sedrick la: 30/03/2013 15:34:15
acidul folic, sau vitamina b9, este o vitamina importanta din grupa b, el fiind descoperit in 1941./ este recomandat sa avem o alimentatie bogata in legume si fructe pentru ca organismul uman nu produce acesta vitamina in mod natural./ - zarzavaturi cu frunze: spanac, salata, asparagus, ridichii/ - legume proaspete sau seci, precum fasolea, mazarea, lintea, broccoli/ - cereale sau produse din cereale (paine, faina, cereale de mic dejun)/ - galbenusul oualelor/ - drojdia/ - semintele de floarea soarelui/ - rinichii si ficatul/ cantitati moderate sunt continute in anumite fructe sau sucuri de fructe din:/ - alune, portocale, banane/ anumite mancaruri contin can  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Câini si pisici
de sami_paris74 la: 30/03/2013 12:04:07
câini si pisici. / fait a cannes le 30 /03/2013/ / peste aşezarea lor se lăsase seara, era o seară liniştită. cei şaptesprezece români se întorceau de la cules de cartofi. trecură ceva mai departe de teritoriul caravanelor din pădurea de la srasbourg.se intinira cu bulibasa frisca./ noroc bulibaşă! aruncă unul o vorbă şoptită./ - noroc!/ - da pe noi nu ne saluţi bă? că şi noi suntem bulibaşi! / -vă salutăm pe toţi, ca doar toţi vorbim româneşte şi ţigăneşte şi franţuzeşte, mai sunt o parte dintre noi care vorbesc în plus germană şi italiană. cel mai desteptulo este Ştefan, care vorbeşte şi ruseşte. noi suntem uniţi, nu ne despărţim nicioda  ...continuare .
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...