arhiva: 07/03/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
DNA: Adrian Nastase nu regreta ca e printre liderii politici cu probleme penale, ci ca e singurul condamnat
de RSI la: 07/03/2013 22:00:31
cititi aici:/ dna: adrian nastase nu regreta ca e printre liderii politici cu probleme penale, ci ca e singurul condamnat:/ / http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-14369701-dna-adrian-nastase-nu-regreta-printre-liderii-politici-probleme-penale-singurul-condamnat.htm/ eu cred ca acelasi lucru ar trebui sa-l regrete si dna avand in vedere ca an este singurul lor "succes"./ noi deja regretam acest succes partial si dictat de sus.
5 comentarii
modifica
In numele mamei, al fiicei si al sf duh! :)
de Baby Mititelu la: 07/03/2013 21:23:04
'' nu este durere mai nimicitoare pentru sufletul unei femei decat aceea de a se fi daruit intreaga, trup si suflet unui barbat nedemn de iubirea ei.'' stefan zweig/ deci din nou despre iubire, mama ei de iubire! :) ce e, ce nu e. suflete pereche da sau ba? credeti?
38 comentarii
modifica
Steaua_Chelsea 1-0
de RSI la: 07/03/2013 20:52:47
s-a incheiat meciul. scorul spune tot! reghe a facut-o si pe asta! / jos palaria./ asta este tot ce pot comenta./ fratilor, dati-va drumul si comentati! ;))
34 comentarii
modifica
Romanii din diaspora si Romania
de Baby Mititelu la: 07/03/2013 18:56:57
buna seara inca o data,/ / sunteti de acord sa platim datoria externa a romaniei avand in vedere faptul ca in ultimii ani noi cei din diaspora nu am participat nici la distrugerea statului roman, nici nu am fost o piedica pentru autoritatile romane, nici o sarcina in plus pentru primariile, sistemul de sanatate, de asigurari sociale etc. din tara, nici nu ne-am imprumutat din bancile romane? / ce doresc acesti politicieni? va spun eu: dupa ce au profitat ani de zile de bunavointa noastra, de miliardele de euro pe care le trimitem an de an acasa, de lipsa oricarei griji pentru cetatenii sai, politicienii romani doresc ca si noi cei de departe sa participam la plata acestei datorii externe a  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Malpraxis popesc
de 1brasovean la: 07/03/2013 17:34:39
<img src=' http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/587245/587245,1310752549,4/stock-photo-smiley-devil-81120907.jpg'>/ / pesemne cea mai amuzanta stire din ultima vreme:/ `În plângerea făcută împotriva celor cinci feţe bisericeşti, avocatul mădălin ciculescu din baroul argeș îi acuză pe preoţi de înşelăciune, deoarece slujbele pe care aceştia i le-au făcut n-au avut niciun rezultat, dracii continuând să zburde nestingheriţi prin casă./ (..)/ procurorii care s-au ocupat de plângerea penală au dat nup, însă avocatul a mers mai departe şi a făcut o plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorilor de netrimitere în judecată a  ...continuare .
7 comentarii
modifica
1. Acoperișul. Casa. Grădina - urmarea
de adina.petre la: 07/03/2013 15:25:10
-probabila urmare-/ acoperisul - continuare/ / nu am apucat să termin a fantaza la grădina minunată, că liniștea mi-a fost întreruptă de sunetul unei balamale ruginite și zgomot de fereastră forțată. la jumătate de metru de scaunul meu strategic instalat insular printre toate obiectele aduse din casă, se deschide podeaua-acoperiș de sticlă, și un soi de pălărie neagră iese cercetând împrejurimile meticulos. / În cele câteva secunde în care s-a rotit până a dat cu ochii de mine, am sărit în picioare și pentru nu știu ce motiv stupid, am încercat să ascund țigara. figura lui era inițial confuză, apoi surprinsă, culminând cu un zâmbet confuz. /  ...continuare .
4 comentarii
modifica
1. Acoperișul. Casa. Grădina
de adina.petre la: 07/03/2013 03:54:24
acoperisul/ am deschis fereastra cu convingerea că mă voi zgâi o perioadă. În față în depărtare, copaci verzi, mulți. În dreapta liber, doar câteva case ce continuau șirul ceselor de pe partea mea de stradă, apoi parcul. În stânga, turnul roșu cu ceas din piața centrală. eram la ultimul etaj, și clădirea avea un etaj inferior mai mare decât suprafața etajului meu. de pe pervazul cel înalt al ferestrei mele, puteam coborî ușor pe acoperișul de sticlă de sub studioul meu mansardat. / m-am aplecat înapoi în casă și am luat scaunul pliant, cu ajutorul căruia am coborât pe acoperiș, apoi l-am luat după mine și m-am așezat într-un locușor strategic. era c  ...continuare .
6 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...