arhiva: 15/04/2013


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Reîncarnare cu je t'aime si alte diversiuni...
de adynet1 la: 15/04/2013 20:45:32
mi-am luat tălpăşiţa de pe lumea asta nu pentru că mi se urâse de viaţa ci pentru că uitandu-mă în oglinda retrovizoare am ratat frâna celuia din faţa mea. atât de banal încât dacă aş mai fi fost materie mi-aş fi dat două palme de ciudă…/ n-am apucat să mă despart de viaţă că la carte, adică printr-o boală lungă, invadat de nostalgie şi priviri compătimitoare. nici măcar n-am apucat să-mi fac un bilanţ, dar după viteza cu care mă îndreptam spre cer, înţeleg că mai bine de 50% din faptele mele fuseseră pozitive./ la dracu'! toată existenţa mea de ateu se făcea pulbere...te pomeneşti că-l voi întâlni şi pe moşu...ar fi culmea!/ ce mă fac dac  ...continuare .
21 comentarii
modifica
Cunoastere
de Vanda19 la: 15/04/2013 15:03:09
dupa cum spune si titlu am si eu nevoie de un text argumentativ pornind de la afirmatia "nu poti intelege niciodata din carti ceva ce ai trait. va multumesc din suflet!
21 comentarii
modifica
Intre igiena si patologie
de 1brasovean la: 15/04/2013 11:55:28
iară taraboiu în țeară, plecatu-sa zavera de la degraba folositorii de dosu în locul gaurelor hărăzite spre împreunare,/ după cum urmeaza, / -primul -cu voia dvs.- i. iliecu: "„natura a creat alte organe pentru satisfactii sexuale. nu intri intr-o gaura care are alta functie: sa elimine dejectiile umane. este o lipsa de igiena elementara."/ -p. hasoti: "homosexualii sunt doar nişte oameni bolnavi. homosexualitatea nu este o stare firească"/ - madalin voicu: "...homosexualitatea tine de o maladie sau de o modificare de gene si ca ii e mila de cei care au o asemenea orientare, insa nu e de acord cu legalizarea parteneriatelor civile intre ei, as  ...continuare .
16 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: