arhiva: 22/04/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Reîncarnare cu je t'aime si alte diversiuni...MARGA.
de adynet1 la: 22/04/2013 15:08:32
capitolele precedente:/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/29946/re%c3%aencarnare-cu-je-t'aime-si-alte-diversiuni/1/ / imi cer scuze...capitolul e scos pentru reprelucrare.
7 comentarii
modifica
Triunghiul Bermudelor
de pescadorul la: 22/04/2013 13:53:18
desi vad ca cei care n-are rang inalt scrie ca sa se afle in treaba, incurajat totusi ca alisa cu bateria ei sulfatata a reusit sa patrunda totusi la prima ei interventie ma gandesc ca poate imi voi putea recupera si eu "vocea" bine dar nu dupa reteta utilizata in cazul bateriei./ am aflat infiorati de emotie si mandrie cum dom presedinte al jumatatii mai mici a romanilor ar putea ocupa inalta dregatorie de secretar genaral nato. mama ce minune ar fi, americanii si europenii ai populari ne-ar face, in sfarsit, un real serviciu eliberand locul si pentru asta le-am ramane de-a pururi indatorati./ singura calitate care a fost luata in calcul de flacaii astia cand l-au ales pana au cules ca pe o  ...continuare .
11 comentarii
modifica
grădini suspendate
de Sancho Panza la: 22/04/2013 13:30:21
pot să îmi cumpăr cămăși viu colorate/ ori să-ți ies înainte cu același tricou ponosit/ să îți tai calea pe neprevăzute/ ori să te ocolesc de la distanță/ amândoi știm / nu s-ar schimba nimic/ care e diferența dintre gând / și cuvânt?/ totul se suprapune iată singurătatea/ un oraș colosal cu grădini suspendate/ prin el tăcerea trece/ ca prin sită/ desfac o ciocolată și-o mângâi din priviri./ poate că într-o zi o să îți povestesc / ce gust ar fi avut/ ultima noastră noapte./ / /
4 comentarii
modifica
Cum pot recupera o baterie sulfatata
de alisa2003 la: 22/04/2013 01:33:27
cum pot recupera o baterie sulfatata/ sulfatarea placilor din structura unui acumulator auto este un defect destul de des intalnit, mai ales in cazul modelelor pe baza de plumb si acid sulfuric, semnalat in aproximativ 85% din cazuri. in functie de cat de usor si de repede identificati problema, exista posibilitatea de a salva acumulatorul. inainte de a raspunde la intrebarea cum pot recupera o baterie sulfatata, se recomanda totusi sa avem mai multe cunostinte despre acest fenomen./ cum pot recupera o baterie sulfatata/ prin definitie, un acumulator parcurge ciclul de descarcare – incarcare in repetate randuri. fiecare ciclu mai pune insa o piatra la temelia procesului de uzura. de e  ...continuare .
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...