arhiva: 03/04/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
SUA vs Coreea de Nord
de ionbarb la: 03/04/2013 20:26:05
acum câteva zile coreea de nord a declarat "stare de război" coreei de sud şi a ameninţat statele unite cu atac nuclear. / http://www.news.com.au/world-news/asia/glimpse-of-north-koreas-plan-of-attack-on-us/story-fnh81fz8-1226609165555/ întrebarea mea este următoarea: vor reuşi americanii să facă în coreea de nord ceea ce au făcut în irak? să abolească o dinastie dictatorială şi să instaureze acolo adevărata democraţie?
39 comentarii
modifica
Romanul "Ani cu alcool si sex" se lanseaza si la Brasov
de morgothya la: 03/04/2013 15:21:04
cenaklub tiuk nr. 22 are deosebita placere de a va invita duminica, 7 aprilie 2013, incepand cu ora 17:00, la rockstadt brasov (str. l. blaga 13), la o intalnire cu poeta denisa mirena piscu si prozatoarea cristina nemerovschi, care ne aduc sub timpa cele mai recente carti ale lor : “sunt inca tanara” si „ani cu alcool si sex”./ intrarea va fi libera pentru toti cei care doresc sa participe, nu vor lipsi lecturile, discutiile, autografele si concursurile. cel care va modera acest eveniment si va intretine o atmosfera calda si primitoare este mihail vakulovski, fondatorul si realizatorul revistei tiuk./ denisa mirena piscu s-a nascut la 22 august 1980 la radauti, jud. suceava. a absol  ...continuare .
1 comentariu
modifica
pagini de jurnal (2012)
de paparuz adrian la: 03/04/2013 14:49:42
/ o eugenie/ goală/ un pahar murdar/ uneori puţină speranţă/ umplută/ în buzunarul de la piept/ decor/ atât/ o mie patru sute cinzeci şi nouă/ sau/ o mie patru sute şaizeci de zile/ de când nopţile le petreci/ în costumul de ginere în faţă/ la penny sunt două cutii mari/ dormitorul tău din carton ue/ multă ue în fiecare respiraţie/ câte un escu iese şi intră/ în criză/ recesiune/ puşcărie/ minciună/ apoi inevitabil te întâlneşti/ cu dracul/ altă coadă/ puţină iluzie albă/ şi totul devine roz/ tot mai roz/ îl cunoşti pe damocles/ simţi pulsul pe sabia lui/ poţi să rămâi în costum/ avem cimitire comunitare/ /
2 comentarii
modifica
dependență
de paparuz adrian la: 03/04/2013 14:47:46
/ / motto:/ în ziua aceea soarele îmi va fi roșu/ cântecul lebedei mă va legăna rotund/ ca o împlinire/ cine-mi ești să mă dai afară din mine/ și de ce m-ai renaște din pântecul tău/ /////////////////////////////////////////////////////////////////////////// / și acum îți port parfumul sărutului/ prin buzunarele minții/ pe străzi obosite de pași/ mirosul iubirii tale încrezute/ plutește flegamtic în fiecare ungher din mine/ e ora 900/ nici un cocoș nu-mi mai țipă lumina/ te bâjbâi doar surd de durere/ prin toate paturile aruncate de contemporani la tomberon/ un joc pervers claustrofobic/ fără ași pe mânecă/ cu glonț și pe  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Perspectiva
de pescadorul la: 03/04/2013 13:43:36
reactiile pe care le avem in diferite ipostaze pot fi de multe ori contradictorii in functie de perspectiva prin care privim o realitate. pai daca ne uitam sa zicem la un copac batran, stufos si pe alocuri putred si ni se cer niste impresii e clar ca in functie de acuitatea vizuala a fiecaruia cam este reiese, un copac batran... daca suntem indemnati sa privim la un semafor ce este pe culoarea verde cam toti vedem acelasi lucru, culoarea verde in afara de cei cu discromatie sau cate unul mai poate raspunde, mama ce tate avea aia... care aia nene... aia de langa semafor./ cand intervine insa un filtru parerile incep sa devina chiar divergente desi ar fi vorba de aceeasi realitate. sa zicem ca  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...