arhiva: 04/04/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
şi chiar dacă mi-ar fi
de paparuz adrian la: 04/04/2013 16:28:25
/ cum/ sau ce ar trebui/ mai înalt/ mai nimic/ ori mai grav/ care ochi să-l închid/ amândoi / încet numărând/ ca de lepră bucăţi/ de mine mii/ strigăte înghiţite/ surâs zeflemea/ sau poate în numele cui/ lumina să o condamn/ pentru că te-am privit/ am urcat/ am urcat/ cu tine mi-am umplut venele/ fără milă/ mai mult şi mai mult/ ce să mai respir/ căzut de atâta sus/ nici măcar noroiul/ pantofilor tăi nu mi-a rămas/ de ce/ să îmi fie ruşine/ gol fără zbaterea ta/ dorită/ sălbatică/ mută/ te-am avut cu buzele/ cu visele cât să pot/ de atunci/ să mă mint/  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Odiseea cuvintelor si-a necuvintelor
de Solveig Serrao la: 04/04/2013 13:08:52
la o cafea, pe coverta vaporului in vacanta, ancorat in port... mult soare, ulise si penelopa./ p: - buna dimineata ! .. e doar o noua dimineata, ..restul a ramas la fel ! ( zambeste )/ u:- ieri ?! sigur, calda si vaporoasa.. ! azi multe ganduri !/ p:- stii, culoarea... mi-am oprit cuvintele sa-ti spuna ca-i a nisipului... nu stiu de ce ! (mirare ) dar tu ai vazut../ u: -..demult ! (absent, citind un ziar )/ p:- ...in noptile in care ma trezesc m-apuc si tes. (ofteaza )tes plase cu ochiuri cat forma gurii mele, cat forma umbrei tale. sa te imbrac. / u:-daca tu tesi... eu va trebui sa plec ??! ... epopeic vorbind.. (priveste peste ochelari impaturind ziarul )/ p:- (surprinsa )doar tes... !  ...continuare .
21 comentarii
modifica
Lansare carte luna mai 2013
de sami_paris74 la: 04/04/2013 12:20:31
dragi prieteni ,in curand voi fixa data lansarii volumului 3 al cartii ;/ "În cărţile mele, tu eşti un om fără cămaşă şi cravată, fără butoni de aur încrustaţi cu diamante, eşti un om simplu, fără secrete şi fără ascunzişuri. eu te primesc în paginile cărţii mele cu cea mai mare bucurie, fără să te condamn pentru greşelile pe care le-ai făcut în viaţă, te las să te evapori până când de-acolo de sus, din nori, ai să te transformi în picături de ploaie." ( citat din cartea mea )/ / <a target='_blank' href='http://www.go2convert.com/converted/file/q8b87nxw'><img src='http://www.go2convert.com/thumb/040410/q8b87nxw.jpg' border='0'/>
10 comentarii
modifica
Noi descoperiri in sociologie
de adina.petre la: 04/04/2013 11:46:22
cercetatorii din sua si spania au publicat un sudiu in american sociological review si “rezultatele arata ca genul inca organizeaza viata de zi cu zi in casatorie”, a declarat julie brines, profesor de sociologie./ concret, studiul spune ca "barbatii care isi ajuta sotiile in gospodarie au parte de mai putin sex decat barbatii din asa-numitele casatorii “traditionale” unde activitatile de gospodarie sunt exclusiv in sarcina sotiei./ acest ultim studiu le contrazice pe cele anterioare, care tindeau sa sugereze ca barbatii casatoriti au parte, in general, de mai mult sex in schimbul treburilor pe care le fac in casa.(...) sociologii au declarat ca cercetarea lor a demonstrat ca  ...continuare .
11 comentarii
modifica
"Cine a distrus reputatia medicilor in Romania"
de adina.petre la: 04/04/2013 11:30:08
"in fiecare zi a lui 2012 au plecat din romania sase medici specialisti (peste 2400 intr-un an) si astazi avem judete (ialomita, tulcea, calarasi) unde doctorii sunt mai rari decat in pustiul anatoliei. daca aceasta tendinta va continua, in cativa ani pustiul medical va acoperi si alte judete./ / solutia anuntata de ministrul sanatatii, eugen nicolaescu, nu este cresterea veniturilor medicilor, ci modificarea salarizarii lor: „competenta, profesionalismul si performanta sa fie criteriile fundamentale”./ frumoase vorbe, mari ambitii./ / practic, se propune introducerea platii medicilor in functie de performanta lor. conceptul a fost la moda in occident pana ce studiile si programe  ...continuare .
17 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...