arhiva: 25/06/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Concurs de debut literar Humanitas/Unicredit/Asociatia Catalist
de Victorian Silă la: 25/06/2013 22:25:06
miercuri, 26 iunie, la ora 19:00, va avea loc festivitatea de premiere, la librăria humanitas kretzulescu, calea victoriei, nr. 45, bucurești./ l-am trimis si eu pe escroc srl in pdf la sectiunea de debut, roman./ cei citiva care au fost placut impresionati de textele pe care le-am postat pe cafeneaua sa-mi tina pumnii, dar cit mai eficient!/ si vreau sa vad ce rata imi dati la cota pariurilor?/ daca cistig, promit sa imi schimb si pseudonimul, mai ales ca mi s-a spus c-ar suna cam aiurea.
8 comentarii
modifica
dupa dush
de Roman Haduch la: 25/06/2013 16:04:34
fiica marelui evanghelist nonagenar, billy graham, anne graham, intr-un interviu in emisiunea "early show" (spectacolul matinal), a fost intrebata de jane clayson, cu privire la atacurile din 11 septembrie 2001 si i s-a pus o intrebare la care multi ar fi dat raspunsuri nesatisfacatoare: / "cum a putut bunul dumnezeu sa lase sa se intimple asa ceva si sa priveasca atat de nepasator aceasta catastrofa de pe pamantul americii?"/ anne graham, dupa ce a meditat cateva clipe, a dat un raspuns magistral, a raspuns cu niste replici foarte logice, profunde si inspirate, nepregatite dinainte (se poate vedea pe videoclipul inregistrat). dansa a precizat foarte calm si explicit, / precizand urmatoar  ...continuare .
21 comentarii
modifica
Accidentul din Muntenegru: doliu national?
de Daniel Racovitan la: 25/06/2013 13:53:52
ponta decreteaza doliu national pentru victimele accidentului din muntenegru./ doliu national?/ nu e primul dezastru de acest tip din ultimii ani, si probabil nici ultimul./ in niciun caz nu minimizez tragedia. totusi doliu national mi se pare exagerat si o incercare de politizare a evenimentului, un soi de "rascumparare" pentru reactia initiala anemica a autoritatilor (cf celor relatate de presa)/ / http://www.evz.ro/detalii/stiri/premierul-ponta-n-are-nici-un-motiv-sa-decreteze-zi-de-doliu-national-1044215.html
18 comentarii
modifica
"Nymphette_dark99", cel mai nou roman de Cristina Nemerovschi, se lansează pe 26 iunie
de morgothya la: 25/06/2013 12:21:07
club panic! şi editura herg benet vă invită la lansarea romanului “nymphette_dark99”, de cristina nemerovschi, miercuri, 26 iunie, de la ora 20.00, în panic! club (str. academiei, nr. 19, bucureşti). lectură live, discuţii cu cititorii, autografe şi after-party! În cadrul lansării, va avea loc şi prezentarea colecţiei cărţile arven./ "nymphette_dark99" a apărut în colecţia cărţile arven şi este al patrulea roman semnat de cristina nemerovschi./ un gothic urban, "nymphette_dark99" este o poveste a unei lolite autohtone, în vârstă de 13 ani şi 4 luni, scrisă în stilul dur, direct şi cu foarte mult umor cu care cristina nemerovschi şi-a obişnuit cititorii./  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...