arhiva: 16/07/2013


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Electricitate din pământ
de ionbarb la: 16/07/2013 21:38:25
ideea de a obţine electricitate din pământ e veche de mai bine de 100 ani. am tot frunzărit pe diverse site-uri fel de fel de teorii şi cercetări şi mi-a venit o idee creaţă: ce-ar fi dacă undeva în pământ s-ar înfige adânc doi electrozi uriaşi, unul mai aproape de polul nord iar celălalt de polul sud şi de ambii electrozi să fie legate două cabluri lungi care să străbată mări şi ţări şi să se întâlnească undeva la ecuator? s-ar obţine oare în felul acesta sute de mii de volţi între cele două capete de cablu apropiate acolo la ecuator? ar putea fi vorba aici de un voltaj electric termoelectromotor care s-ar crea între cele două emisfere ale pământului,  ...continuare .
9 comentarii
modifica
admin
de rumm la: 16/07/2013 15:46:37
mai da-ne si noua un semn de viata, rogu-te./ te-as implora sa nu incepi cu teorii privind dificultatea administrarii unui sit de aceasta importanta.../ in alta ordine de idei. sunt doamne si domni pe aici care merita si-si asteapta confirmarea cam de multisor, poate iei notite./ multumesc anticipat.
9 comentarii
modifica
Medicii ii detesta
de pescadorul la: 16/07/2013 11:44:41
fratele meu s-a lansat o noua "formula de propaganda" pe internet care te invita sa cumperi materialul pentru ca autorul este detestat de medicii de profil. adica medicii sunt prezentati ca fiind raul si uratul caci daca ei detesta ceva inseamna ca acel ceva este de apreciat... ;))))) / dar sa lamuresc putin problema ca o sa ziceti ca iar nu si-a tras asta prafurile pe nas azi si delireaza in sevraj./ e vorba de niste neni si tanti, fiecare luati separat care zice ei ca trateaza unul cancerul, altul ficatii si pipota, alta candidoza si tot felul de alte organe prin metode naturiste. deci daca medicii ii detesta pai sa ne bulucim nenica ca inseamna ca e pe bune... ;))))/ bine inteles ca...cart  ...continuare .
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...