arhiva: 03/07/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nălucă
de Blackbird la: 03/07/2013 14:35:00
trezeşte-mi visul, nălucă din nori,/ Şi aruncă pe mine o mie de flori,/ Îngroapă-mă în raze de alb orbitor,/ Ş-alungă păsările ciripitoare de dor./ cheamă păsările ce cântă uitarea,/ roagă razele să-mi lumineze calea,/ pavează drumul cu flori parfumate,/ Şi dă-mi un vis ce nu-i ca celelalte./
2 comentarii
modifica
Tineri dansatori la Next Star
de Dansator la: 03/07/2013 12:11:24
<p align="center"><img src="http://trupededans.ro/wp-content/uploads/2013/07/dans-next-start-antena-1.jpeg"></p>/ toti cei care ati mai tras cate un ochi la emisiunea next star de pe antena 1, unde ati putut vedea tineri talentati concurand pentru un premiu destul de mare, un premiu constand in bani. / la aceasta emisiune au fost si cativa tineri care au reusit sa uimeasca publicul prin dans, prin acrobatii, prin tot ce inseamna munca si talent. / desii emisiunea s-a incheiat saptamana trecuta, ma gandeam sa scriu cateva cuvinte despre fiecare dansator in parte, dintre care unul este mario bunica, un baiat simpatic care la o varsta frageda a reusit sa demonstreze ca este foarte talentat.  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Dezvăluiri despre romanul "nymphette_dark99" în revista Tabu
de morgothya la: 03/07/2013 09:23:53
un interviu in revista tabu, in care cristina nemerovschi vorbeste despre noul sau roman, "nymphette_dark99", dar si despre intamplari amuzante ale adolescentei sale, precum si despre viata de scriitor in romania de azi, poate fi lecturat aici: http://www.tabu.ro/cristina-nemerovschi-mama-a-urecheat-pe-cine-nu-trebuia// un fragment:/ "tabu: ce-l împiedică pe scriitorul român să aibă glamour-ul celui străin?/ cristina nemerovschi: păi, depinde. sunt multe motive. Ţin atât de scriitor, cât și de public. luăm cazul scriitorului care ar merita să fie alergat de paparazzi și fani. acel artist care chiar are originalitate, carismă, autenticitate în ce scrie, scriitorul care pr  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Întrebare de Bac
de Valeriu Cercel la: 03/07/2013 03:51:26
de când iar am dat-o chix,/ cu mascaţi, pe dezbrăcate,/ controlaţi cu raze x,/ Şpăgi, ţâţare confiscate,/ o-ntrebare mă omoară,/ Şi cum n-aş vrea să mă fac/ nici la toamnă de ocară/ la examenul de bac,/ m-am gândit ca să i-o pun/ profesoarei de liceu,/ că la d’astea eu sunt bun,/ cu româna mi-e mai greu:/ de vreo câţiva ani, să zic,/ dar pe nimeni nu acuz,/ cum sunt toţi românii-un pic,/ mă declar foarte confuz,/ Şi legal, şi literar,/ azi, ţiganul este rrom,/ fiind clar, ca şi-un arţar,/ ce-am putea să-i zicem pom,/ Şi tot ce-i asociat/ cu-adjectivul… “ţigănesc”,/ cum, în rrom l-am botezat,/ ar suna că-i românesc,/ de-aia…doamna pr  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...