arhiva: 30/07/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
de ce m-ai blocat Zaraza ?
de INSULA ALTUIA la: 30/07/2013 23:59:25
asta fac basistii blocheaza din pacate :(
15 comentarii
modifica
presa instigatoare la violenta?
de zaraza la: 30/07/2013 21:23:38
ma uit acum la antena3 (din sadism, imi place sa le vad disperarea din ochi) si vad cum baietii il dau la televizor pe un anume visinescu, fost sef de inchisoare la ramnicu sarat, tortionar vestit, etc. acum, acest nene are 88 de ani si e liber, traieste undeva in bucuresti. antena 3 l-a filmat (fara voia lui) si acum, prin portavocea gadea, duce o campanie de instigare la ura asupra acestui visinescu. fac o paralela intre el si un nazist care a omorat 6 mil de oameni iar dupa razboi a fugit in argentina. ulterior, dupa 15 ani, a fost prins de mossad, dus in israel si condamnat la moarte (hint hint). / intrebarea mea este: daca maine, un dobitoc ii da in cap lui visinescu, este gadea pasibi  ...continuare .
183 comentarii
modifica
”Nu de cărţile proaste mă tem, ci de cărţile bune”
de monte_oro la: 30/07/2013 14:18:47
pentru cine e curios sau inca nu a citit asa ceva, cred ca merita revazuta discutia pe care ceausescu a avut-o in 1971, la intalnirea cu scriitorii condusi, in acea vreme, de zaharia stancu si caruia i se datoreaza si ridicarea casei scriitorilor din neptun. cum textul e prea lung pentru a fi postat, pur si simplu, aici, va dau linkul. unele ”ziceri” ale lui ceausescu, precum cea pe care am scos-o la „rezumat” sunt cel putin interesante. ma rog, cititi si veti vedea../ http://intelart.blogspot.ro/2008/02/nicolae-ceauescu-la-casa-scriitorului.html
4 comentarii
modifica
Traduttore, traditore
de zaraza sc la: 30/07/2013 14:14:03
problema de vacanta/ se da acest cantec:/ <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/z-adntblwsu" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>/ se dau versurile celei de a doua strofe:/ "sur les notes de cette musique/ je te joue de la trompette/ mon côté égocentrique,/ c’est bien d’te faire perdre la tête./ plus qu’un charme corporel,/ sexy mouvement naturel,/ tu me fais tout oublier,/ je peux finalement rêver."/ se cere:/ - traducerea in romana a primelor patru versuri, pt punctaj minim./ - traducerea integrala a textului cantecului pt punctaj maxim/ - traducerea intregii discografii a interpretilor pt statuie in piata universitatii./ elemente aju  ...continuare .
5 comentarii
modifica
am tras cîteva fumuri decît subtitrare Mara
de batranutragator la: 30/07/2013 14:10:20
și m-am gîndit că dacă ar exista cineva care ar putea / să concentreze lumea într-un punct/ eu aș fi un alt punct/ în afara lui și m-aș gîndi la singurătate/ dar mai apăsător e faptul că eu sunt cel mai feroce/ dușman al meu/ și din acest motiv trăiesc / în interiorul celui mai mare/ secret/ și zile în șir încerc/ să înțeleg dragostea și în special dragostea/ părinților mei care m-au făcut/ cu altă formă de dragoste sunt un extraterestru/ căruia i se pare că cerul își aruncă stelele/ într-o ruletă cosmică/ în care un număr de 300 de sextilioane de bile/ cad pe negru și pierzi/ și mai știu că două puncte pot face un plan dar/ printr-un punc  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Le Nouvel Antiqum
de batranutragator la: 30/07/2013 12:35:43
le nouvel antiqum prezintă pe dana banu, alexandru badea, mugur grosu, stoian g. bogdan, vlad h. tăușance și leonard ancuța într-o seară de poezie extraordinară la club antiqum. coloana sonoră va fi asigurată de blues-ul lui alexandru draganoaia. evenimentul va fi sprijinit cu o bere draft din partea casei la orice bere cumpărată./ joi, 1 august. de la 19.00 pînă la bună dispoziție./ le nouvele antiqum este un concept simplu: într-un spațiu încărcat de istorie, club antiqum, situat în clădirea studioului cinematografic sahia, într-un decor gothic-medieval, cu scuturi, arme, însemne heraldice, ne dorim să aducem urbanul, modernul, insolitul, prin artă, literatur  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Pasiuni, pasiuni...
de zaraza sc la: 30/07/2013 08:44:51
n-am mai gasit comentariul adresat mie pe una din conferintele legate de nassim. nu ca n-ar fi acolo, dar nu l-am mai gasit. intentionam sa formulez un raspuns la comentariul lui om, banuiesc. / cafegiul respectiv nu stia unde sa incadreze patosul cu care imi sustineam ideile. asa ca o sa incep aici un subiect, explicand pe cat posibil cum stau lucrurile. asa sunt eu, imi place sa dau explicatii... mi s-a mai "reprosat" asta in ultima vreme, dar nu pe cafenea./ de felul meu am fost o fire timida, care nu isi gasea insa locul. in adolescenta am inceput sa am rareori momente cand nu imi convenea cate ceva si atunci deveneam incapatanata. apoi incet-incet s-a conturat un drum, pe care il vad  ...continuare .
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...