arhiva: 09/07/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Vinatorul de iluzii (2)
de Victorian Silă la: 09/07/2013 19:46:04
dar nu ştiu de ce vorbesc despre asta, pentru că problemele mele de somn nu atunci au început. deşi îmi părea rău că mama suferă, am continuat să dorm acceptabil pînă prin anul doi de facultate. primul meu eşec de atunci provine şi e sigur legat de oboseală. / În sesiunea de iarnă m-am pregătit bine pentru examene – aveam cinci şi era important să le iau pe toate cu brio, ca să-mi păstrez bursa. niciodată n-am dus-o prea bine cu banii. În sesiuni dormeam puţin şi studiam mult, toţi făceam aşa. pe primele două examene, care erau mai dificile, le luasem cu 10 şi asta îmi reconfirmase statutul de zecist. aveam trei zile de învăţat pentru următorul, materia  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Forme si iluzii
de catalinafive la: 09/07/2013 17:35:07
forme si iluzii/ ajunsese sa nu se mai poata trezi dimineata, atat de mult o solicitau noptile lungi petrecute impreuna. cearcanele se faceau din ce in ce mai inchise la culoare, semanand cu machiajul, astfel ca avea in jurul ochilor doua pete mari negre. daca te uitai la ea de la departare, parea perfect odihnita, chiar vesela si avea o blandete cum rar vezi, in priviri. dar cand mergea la toaleta si isi privea proiectia in oglinda, mai-mai ca nu se recunostea. linii neregulate ce porneau din coltul interior al ochiului deveneau din ce in ce mai accentuate, continuandu-se in partea de jos, facandu-si loc pe pielea prea sensibila, si-asa uratita de culoarea oboselii, taiand si sapand cu for  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Metafora pacatului originar si altele
de zaraza sc la: 09/07/2013 14:49:56
ideea conferintei mi-a venit de la urmatorul comentariu al lui monte_oro:/ proud - de monte_oro la: 09/07/2013 12:28:01 modificat la: 09/07/2013 12:28:46/ ehe, e cu doua taisuri si treaba aia..cu libertatea si.. urmarirea fericirii. pai, libertatea o avem tot din cauza poftei de mar a „primei-cucoane" a lumii..;))... iar fericirea... pai, da... o tot cautam... dupa ce ne-am pierdut-o acolo.. langa pom... n-are sens sa invoc iar poftele de fructe si prima-cucoana.. dar, de atunci... o tot cautam... ca pe-o fata-morgana... s-o imbratisam..;)/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/30054/l-am-intalnit-pe-dumnezeu-intr-o-vineri-pe-la-sase/1/ prima cucoana? fructe? pofta de mar? metafore doa  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Dorel Visan
de zaraza sc la: 09/07/2013 10:46:58
sa-l lasam pe dorel visan sa ne povesteasca./ "am învăţat să vorbesc cu corpul meu"/ "mi-am luat, imaginar, ficatul în braţe şi l-am mângâiat"/ "- În urmă cu câţiva ani, admiratorii dvs. şi întreaga lume a teatrului românesc au intrat în panică auzind că sunteţi foarte bolnav de o su­ferinţă, cel mai adesea, fatală. peste câtva timp, când zâmbetul dvs. a apărut din nou pe micul ecran şi pe scena teatrului naţional din cluj, toată lumea a respirat uşurată. acum, când norii negri au trecut şi sunteţi mai în formă ca ni­ciodată, ne gândim că minunea pe care aţi trăit-o le-ar putea fi de folos şi altora. cum s-a în­tâm­plat?/  ...continuare .
14 comentarii
modifica
viteza sufletului este mai mică decat cea a mâinii
de paparuz adrian la: 09/07/2013 09:37:36
/ motto:/ doar pantofii tăi roşii/ de circar/ pe holurile pustii/ din mintea mea / decolorată/ de singurătate/ cuvânt fără litere/ //////////////////////////////////////////////// te joci/ (şlefuindu-ţi cinismul)/ prestidigitatoare nativă/ cu iubirea mea/ mare/ nudă/ naivă/ crud descompusă/ în pixeli / euforici/ de cele mai multe ori depresivi/ în ochii tăi/ (aisberguri pe lacrimi)/ nu se oglindeşte nimeni/ nimic/ nici măcar un strigăt/ din toate ale mele / te joci/ imponderabilă/ iubirea mi-o faci cosânzeană/ cenuşăreasă/ nisip de clepsidră/ mă chemi/ mă alungi/ mă săruţi printre degetele tale/ sunt doiarul de pică  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...