Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 01/08/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Vinatorul de iluzii (text)
de Victorian Silă la: 01/08/2013 23:21:51
vily mă invită să iau loc pe canapeaua de piele. camera este un fel de hibrid între o sufragerie, o bucătărie şi-un dormitor. de o parte şi de alta a canapelei se găsesc nişte noptiere, imitaţie de mahon, fiecare ornată cu cîte o veioză chinezească, cu abajur de hîrtie. un rebus şi un pix pe cea din stînga. În dreapta, telecomanda, un binoclu şi un pachet de ţigări. măsuţa de cafea din faţa mea e foarte chic./ “pentru un bărbat divorţat arată impecabil”, remarc cu voce tare./ “nu e mare lucru…” îmi răspunde, ca pe-o scuză./ “manînc mai mult conserve, asta-i explicaţia. n-am secrete faţă de tine puştiule. le încălzesc direct pe aragaz, zece min  ...continuare .
18 comentarii
modifica
PRIETENIE
de Roman Haduch la: 01/08/2013 17:06:48
cand ai o intristare si poti sa o spui unui prieten, care te intelege, suparare (intristarea) se diminueaza si dispare./ cand ai o bucurie si poti sa o spui (fara sa te lauzi) unui prieten, care simte la fel ca tine, bucuria se amplifica. / asa ca prieteni , m-a naucit, intr-o zi caniculara, o reclama prin care eram indemnat- pur si simplu- sa ma imprietenesc cu o sticla cu bere cu lamaie. cum sa-ti plangi intristarea pe gatul unei sticle cu bere?! ce prietenie poate exista intre un om si-o sticla cu bere, intre un om si o tigara? de unde vin aceste indemnuri? mai bine ne imprietenim noi, cafegii - vituali , decat sa halucinam proclamand prietenia cu fornetti, sticla cu bere, cafe  ...continuare .
7 comentarii
modifica
O noapte roșie
de Amma la: 01/08/2013 10:54:25
1/ cu o mână își dă la o parte șuvițele de păr de pe față, iar cu cealaltă își strânge cât poate ea de tare tatăl de umăr. chiar dacă în brațele tatălui ei este bine, mia simte un gol în stomac. Îi e teamă și nu vrea să o părăsească iar pe mămica în clădirea asta oribilă și gri care miroase urât a medicamente și injecții./ dan o ia de subsuori să o lase jos, dar ea se prinde și mai tare de el./ - bine, atunci te ține tati în brațe. hai să o luăm pe mami din mașină./ - dar nu vreau ca mami să rămână aici. / - mia, trebuie!/ - de ce?/ - mia, n-ai înțeles până acum?! pentru că este bolnavă, iar asta este bine pentru ea...și pentru noi.  ...continuare .
45 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: