arhiva: 03/08/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Poporul ales
de Valeriu Cercel la: 03/08/2013 22:54:13
de când e lumea şi pământul,/ doar noi câţiva mai suntem care/ n-avem habar de supărare…/ cinstit v-o spun, ne bată sfântul(!)/ În orice zi e sărbătoare,/ de plouă, ninge, bate vântul,/ al nostru cer e plin de soare,/ fi’n’că din zori pân’ la culcare/ de rele nici nu auzim,/ e drept că ziare nu citim,/ dar nici chiar în televizoare/ ceasuri întregi nu ne zgâim…./ de-a omenirii poluare/ născuţi am fost să ne ferim,/ Şi dacă stăm să ne gândim,/ În lumea noastră, asta mică,/ nevoie nu-i de politică,/ de pile, şpagă, nici nu ştim,/ cu laba nu dăm nici de frică…/ ne bucurăm doar să dormim/ Şi de ce intră în burtică;/ nu mai vorbesc, atu  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Poem tacut
de monte_oro la: 03/08/2013 20:24:53
{{{{{{{{{{{x}}}}}}}}}}}}}}/ !!!!!!!!!!!/ .........../ &&&@@@/ ./
6 comentarii
modifica
In sfarsit 'Pozitia copilului'
de anadaria la: 03/08/2013 09:57:40
maine seara de la 8 pe hbo. io n-am apucat inca sa-l vad si pun informatia asta pentru cei aflati in aceeasi situatie. / apoi o sa povestim, daca vreti./ se pare ca va fi propunerea noastra la oscar in 2014./ :)
140 comentarii
modifica
DE CE ESTE ROMANIA ALTFEL?
de Victorian Silă la: 03/08/2013 06:00:36
eu consider ca romania se afla acum intr-un moment delicat - nu ar trebui sa intru in amanunte, pt ca toti stim/simtim asta. sau sa intru?/ de 24 de ani nu ne ataca nimeni, nu am avut razboaie civile, am scapat de comunism, am "intrat” in europa. dar de fapt, de 24 de ani s-a dat startul la furat, ne furam noi pe noi. ne jefuim tara singuri. / romania e un fel de tren oprit, pentru ca cineva – tot dintr-ai nostri – a furat firele de cupru. sintem opriti in plin cimp si toti stim ca starea sinelor nu ne va permite sa recuperam intirzierea. mai rau e ca ne-am obisnuit cu starea asta de fapt. ne-am obisnuit sa mergem cu personalul, ne-am obisnuit sa avem intirziere, parca chiar ne place.  ...continuare .
95 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...