arhiva: 05/08/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Daca tot v-am luat in Alaska: Hubbard Glacier...
de adynet1 la: 05/08/2013 22:04:07
<img src='https://lh4.googleusercontent.com/-h1zt19a-nyw/ugaah8ssoai/aaaaaaaalq8/eplgal-pujw/s800/img_2867.jpg'>
22 comentarii
modifica
Sfaturi de protectia muncii in activitatea de birou
de divinexxx la: 05/08/2013 15:10:05
apar din ce in ce mai mult afectiuni poduse la locul de munca datorate riscurilor prezente in mediul de munca(protectia muncii referat). computerul a devenit o parte esentiala a mediului de munca la nivel mondial./ există modalități de a reduce riscul de producere a afectiunilor profesionale, prin respectarea unor principii simple care ajuta la minimizarea acestor riscuri. măsurile de protecția muncii recomanda utilizarea sănătosa a calculatoarelor, astfel încât să diminueze impactul negativ asupra sănătății umane./ problemele de sanatate apar datorita efectului cumulativ al diverselor cauze generate de interactiunea om calculator./ mai multe puteti gasi pe pagina originala/ <a  ...continuare .
2 comentarii
modifica
coquita
de batranutragator la: 05/08/2013 11:14:16
așa să fie: în cocaina împrăștiată pe tăblia neagră a mesei/ de sticlă eu scriu cu degetul toate cuvintele/ pe care nu le-am spus vreodată cu toate că aș fi vrut/ să mă privesc în acele cuvinte desenate în praf/ să mă recunosc în acele cuvinte și să spun eu sunt acesta/ eu sunt cel care a inventat sexul sexul/ cu propriile amintiri eu sunt cel căruia i se umezesc gingiile/ cînd se gîndește să facă dragoste cu părul tău să fac dragoste/ cu lacrimile tale cu tristețea ta să fac dragoste cu tine/ ca pentru ultima oară așa cum aș face dragoste cu cadavrul tău/ cu urna cu cenușa ta/ să-ți spun tot ce poate concentra dorința pînă la cel mai intim/ nive  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Dopuri pentru o cauza
de zaraza sc la: 05/08/2013 08:07:16
"octavian s-a apucat, de 6 luni, sa stranga dopuri de plastic, pe care vrea sa le duca apoi la un centru de reciclare si, cu banii castigati, sa cumpere un scaun rulant. deocamdata a strans 250 de kilograme, dar pentru ca nu are unde sa le depoziteze, a ajuns sa le tina prin toata casa si in portbagajul masinii./ octavian vrea cu adevarat sa ajute o persoana care are nevoie de un scaun cu rotile./ octavian stana: "totul a inceput la o bere, unde o prietena mi-a spus ca strange dopuri pentru un scaun cu rotile, m-am gandit de ce nu sa ajut si eu. la scoala, la fotbal, cand mergeam cu prietenii ma intrebau "dar tu ce faci cu dopurile"? dar de ce le strangi"? si eu le spuneam. am inceput sa  ...continuare .
8 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...