arhiva: 06/08/2013


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Teritoriul
de sami_paris74 la: 06/08/2013 18:04:31
teritoriul./ bucureşti .23/04/2013/ domnul gheorghe ion se gândi dacă n-ar fi mai bine să meargă pe jos până la piaţă, deşi până la piaţă obor trebuia să parcurgă aproape patru kilometri. Începuse să picure; picături reci, rare, mari şi grele. umbrela era ruptă în trei locuri, şi deşi avea o îndemânare de mecanic, o abandonă pe marginea străzii într-un tomberon plin de gunoaie urât mirositoare./ - dacă s-ar opri ploaia, ploaia asta rece! nu cred c-ar mai trebui să port paltonul ăsta jerpelit, peticit, deşirat în câteva locuri, şi când plouă e parcă şi mai greu! he, he « bătrâneţe haine grele! «; îşi zise el. dezbracă paltonul şi-l aşeză  ...continuare .
8 comentarii
modifica
ți-e frică de cai
de paparuz adrian la: 06/08/2013 08:29:18
/ de parcă șaua vreunuia dintre ei/ ți-ar putea încăleca în vreun fel/ speranța firavă/ înălțată timid/ periscop în ape străine/ preferi să alergi singură/ pe câmpii virgine/ goală de sine/ despletită de vânt/ sălbatică amazoană/ îți aperi curajul/ de a respira uneori/ parfumul iubirii/ cu batista pe nas/ îmi spui că mă iubești/ dar o faci ca o declarație/ inevitabilă de război/ iar eu nici nu știu/ dacă e de bine/ dacă e de rău/ ți-e frică de caii din inima mea/ dar pe ei galopez/ să te salvez de tine însuți/ așteaptă puțin/ doar puțin/ atât cât cuvintele mele/ să-ți prindă din urmă toate visurile/ cât buzele mele/ să-ți țină tă  ...continuare .
1 comentariu
modifica
eternul repetent
de paparuz adrian la: 06/08/2013 08:28:38
/ îmi vei rămâne repetent/ din nou/ în această dragoste/ spui uneori sufocată de fluturi roșii/ și nici o lege sentimentală/ nu îți va da drept de reexaminare/ iubitule/ fugar/ absent/ al meu și al nimănui altcuiva / vei fi primul pensionar/ din univers/ pe băncile primare ale iubirii/ și/ poate chiar fiul tău/ îți va preda / dictator/ din programa inventată/ chiar de tine/ la abac/ pe când te credeai don juan/ nu-i nimic/ statuile s-au inventat/ pentru aduceri aminte/ mă întreb doar/ dacă vei rămâne/ în memoria inimii mele/ bust/ sau ecvestru/ /
1 comentariu
modifica
ochiul bolnav
de furnic la: 06/08/2013 04:29:56
ochiul drept imi este bolnav. intr-adevar ii simt un pic discomfortul. dar nu il cred intr-adevar. nu mai este rosu ca si acum o saptamana. acum, cand il privesc este alb si frumos numai ca este un pic incomfortabil. in plus a avut toata medicatia care-i trebuia. si doctorul imi spune ca este mai bolnav ca inainte si ca ar trebui sa vad un alt doctor mai specializat. i’m frozen now. eram aici sa salvez lumea. eram aici sa dau speranta. cu zambetul meu cel prostesc . sa le spun tinerilor ca viitorul nu este atat de negru pe cat pare. ca poti reusi in viata daca esti bun si muncitor si stii sa te bucuri de ea. vroiam sa le spun ca se poate. chiar daca esti imigrant, chiar daca esti mic, chi  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Mars One - o initiativa privata
de zaraza la: 06/08/2013 00:30:29
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/n4tgkyubkby?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>/ probabil ati auzit despre mars one, proiectul de colonizare a planetei marte, care urmeaza sa inceapa in 2023. cine doreste sa se inscrie in cursa colonizarii, o poate face pana la 31 august. pana acum s-au primit 78 000 de aplicatii :). / va tenteaza? / http://www.mars-one.com/en/mission/mission-and-vision
12 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...