arhiva: 24/01/2014


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Vindecarea sta in subconstient
de om la: 24/01/2014 17:52:19
confa deschisa deoarece:/ -sunt blocat pt ca nu se suporta alte idei/ -consider ca se vehiculeaza idei nocive pt sanatatea publica/ repet: nu sunt impotriva liberei exprimari a unor idei (oricat de utopice ar fi ele), dar sunt impotriva :/ -asocierii automate a unei idei cu un rezultat practic/ -blamarii unor rezultate practice care vindeca boli/ -incurajarea unor tratamente alternative (netestate) in pofida unor tratamente alopatice testate stiintific prin prezentarea de "dovezi gugal" vs studii de medicina/
29 comentarii
modifica
Eu sunt cineva de bine 3
de sami_paris74 la: 24/01/2014 11:07:38
/ dintr-o dată ea apăru şi se aşeză direct în faţa ecranului de televizor din camera din spital./ - poate ţi-e somn? spuse clătinând din cap. m-am ferit să-i întâlnesc privirea neagră ca noaptea fără lună./ - dă-te urit-o la o parte că pieri imaginea!; coborî şi se aşeză pe scaun, acelaşi scaun pe care mai înainte cu câteva ore stătuse doctorul meu psiholog.se aşeză aprinzându-şi o ţigară lungă de foi, îşi aprinse din nou bricheta şi privi îndelung cum arde flacăra albastră./ - ieşi afară futu-ţi ceapa mătii!/ - mda! totul depinde de glicemia ta./ uşa se deschise brusc şi infirmiera îşi făcu apariţia./ - aţi dormit bine dle samson?/ - foarte  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Proiectele de hidrocentrale in ariile protejate, suspendate
de naturenergy la: 24/01/2014 08:56:53
organizatia wwf romania a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca toate proiectele de constructie a unor hidrocentrale in zone protejate vor fi suspendate, intr-o incercare de protejare a ecosistemelor din aceste arii si a biodiversitatii./ aceste asa-numite “zone de excluziune” vor fi stabilite pana cel mai tarziu la sfarsitul lunii mai. / de-a lungul ultimilor ani, membrii organizatiei au avertizat autoritatile de mediu ca demararea a sute de proiecte de hidrocentrale de-a lungul lantului carpatic in estul europei ameninta sute de rauri si parauri, o petitie in acest sens fiind deja adresata autoritatilor romane inca de acum doua luni si semnata de peste 20.000 de cetateni. / ht  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...